KRAJ SAGE - IGRAĆE 100%! Đoković saopštio vest koju je Srbija sa nestrpljenjem čekala!

Autor:

Sport

22.02.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak otkrio planove za nastavak sezone.

KRAJ SAGE - IGRAĆE 100%! Đoković saopštio vest koju je Srbija sa nestrpljenjem čekala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom polufinala Australijan opena

Najbolji teniser planete Novak Đoković potvrdio je da će učestvovati na turniru u Dubaiju. Nole je, tokom obraćanja medijima na Dorćolu, obelodanio da je povreda prošlost, te da se oseća odlično pred nastup na Bliskom istoku.

Stvari izgledaju dobro, kada je reč o mojoj povredi, odluka je da idem u Dubaiju, gledaću da doguram što dalje. Ambicije su uvek velike. Posle toga zavisi od situacije sa Amerikom. Voleo bih da idem, spremam se. Videćemo kako se odvija situacija - naveo je šampion Australijan opena, a potom je dodao:

Što se tiče moje situacije sa povredom koju sam dobio pred AO, ona je sanirana. Bližim se intezitetu od 100 odsto, još nisam na tom nivou - saopštio je lepe vesti prvi reket sveta.

Podsetimo da je Srbin prošle godine upravo u DUbaiju upisao prvu pobedu, nad Italijanom Lorencom Musetijem, da bi potom doživeo neočekivanu eliminaciju u četvrtfinalu od strane Čeha Veselog - 6:4, 7:6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading