ŠTA SE DEŠAVA SA NOVAKOM? Đoković povukao NEOČEKIVAN potez - da li ovo utiče na nastavak sezone?

Autor:

Sport

14.02.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete napustio je Beograd zbog jednog razloga.

ŠTA SE DEŠAVA SA NOVAKOM? Đoković povukao NEOČEKIVAN potez - da li ovo utiče na nastavak sezone?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Kao grom iz vedra neba javnost je pogodila vest da je Novak Đoković napustio Beograd i uputio se ka Milanu na zakazan pregled kod specijaliste Žan Pjera Mirsmana.

Novak je sezonu počeo kao iz snova i osvojio je Australijan open po deseti put, a to mu je ujedno bio i 22. grend slem trofej. Takođe, vratio se i na prvo mesto ATP liste, a sve to je uradio i pored toga što je imao problema sa povredom.

On se mučio sa rupturom mišića, pa je zato odlučio da se uputi ka Milanu kako bi video trenutno stanje i koliko je spreman za nastavak sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Đoković je pokidao butni mišić u dužini od tri centimetra a vest da je otišao kod Žana Pjera Mirsmana prenela je prestižna "Gazeta". 

Poznati hirurg i kiropraktičar dugo sarađuje sa Novakom, još od problema sa laktom koji je naš teniser imao pre nekoliko godina. Italijani navode da će Đoković stići da se pozdravi sa prijateljima iz Milan, čiji je navijač, pre utakmice sa Totenhemom, pre nego što se vrati za Beograd.

U Beogradu ga već čekaju kondicioni trener Marko Paniki i fizioterapeut Klaudio Zimalja. Cilj prvog tenisera planete je da bude spreman za turnir u Dubaiju, koji počinje 27. februara, ali i za potencijalno učešće na turnirima u Americi, Indijan Velsu i Majamiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading