SADA JE I ZVANIČNO: Ništa od ZABRANE - Đoković igra na Mastersu!

Autor:

Sport

14.02.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser će moći da igra na jednom od turnira koje najviše voli.

SADA JE I ZVANIČNO: Ništa od ZABRANE - Đoković igra na Mastersu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Dejvid Mesi, novi direktor Mastersa u Monte Karlu, potvrdio je da će se i Novak Đoković i Rafael Nadal naći u glavnom žrebu ovog turnira, koji će se održati u aprilu.

Na ovaj način sprečena su bilo kakva pitanja nagađanja da li će Srbin uopšte moći da igra na jednom od svojih omiljenih turnira, pošto se sa dozvolama zbog vakcinacije nikada ne zna. Ipak, otklonjene su sve dileme, pa ćemo moći da uživamo u Novakovim partijama u gradu u kom ima prebivalište.

Na ovaj način je Đoković potvrdio da će igrati na svim turnirima na šljaci ove sezone. Očekuju ga Masters turniri u Monte Karlu, Madridu i Rimu, Serbia open u Banjaluci, a sve to će biti samo priprema za ono najvažnije u ovoj sezoni, Rolan Garos koji će Đoković pokušati da osvoji po treći put.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković slavi titulu na Australijan openu

Rok za prijavu za Monte Karlo je 13. mart, a tada ćemo saznati koji će se sve teniseri naći na putu srpskom teniseru u pohodu na novu titulu iz kategorije 1000.

Podsetimo, Novak Đoković je na savršen način započeo novu sezonu. Prvo je slavio na pripremnom turniru u Adelejdu, nakon što je u spektakularnom finalu savladao Sebastijana Kordu, da bi sjajne igre preneo i u Melburn, gde je pobedom protiv Stefanosa Cicipasa stigao do svog 10. trofeja na Australijan openu.

Takođe, tom titulom se Novak izjednačio sa Nadalom po broju osvojenih najvećih turnira, pošto obojica sada imaju 22, pa je predstojeći Rolan Garos jedan od najbitnijih grend slemova u poslednjih nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading