PET NOVIH IGRAČA: Posle odlične polusezone ekipa sa sitnim izmenama nastavlja na proleće!

Autor:

Sport

22.02.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez većih promena nastavljaju drugi deo sezone.

PET NOVIH IGRAČA: Posle odlične polusezone ekipa sa sitnim izmenama nastavlja na proleće!

Foto: FK Jedinstvo Gornje Stopanje

Ekipa Jedinstva već pet sezona takmiči se u Zoni Jug, gde pretežno na kraju godine zauzme poziciju u mirnoj luci.

Republika

Trenutno se sastav iz Gornjeg Stopanja sa učinkom 7-2-6 nalazi na deobi sedme pozicije na tabeli. Ekipa Jedinstva je sezonu počela sa tri vezana poraza, ali je kasnije boljim partijama i veoma dobrim završetkom jesenjeg dela napredovala.

Što se tiče igračkog kadra za vreme zimske pauze nije bilo velikih promena. Dres Jedinstva razdužili su Ivan Trajković koji je otišao u redove komšije Plantaže i Miloš Mitić.

Kada su u pitanju pojačanja za nastavak prvenstva, tu imamo pet novih lica.

Stefan Đorđević (30) je dres Reala iz Donje Jajine zamenio za boje Jedinstva. U karijeri je igrao i za Radnik 2013 (Šišince) i Dubočicu u kojoj je proveo punih devet godina.

Miloš Ristić (33) dolazi iz redova Svetlosti (Badnjevac). Prethodno je nastupao za Moravac Orion, Slogu iz Leskovca, Vranjsku Banju, Zmaj (Zemun) i Borac iz Progara.

Ognjen Nikolić (21) je član kluba od 2019. godine i sada će dobiti priliku da se pokaže i u prvom timu. Reč je o veoma mladom i talentovanom igraču.

Veljko Strahinjić (18) još jedan mlad fudbaler koji dolazi iz leskovačkog srpskoligaša. Karijeru je počeo u redovima Šampiona iz Leskovca, a kasnije je branio i boje OFK Radničkog iz Niša.

Paket pojačanja zatvara Milan Janković (29). Reč je o povratniku u redove Jedinstva čije je boje branio već od marta 2020. do januara 2021. godine, posle toga je bio dve sezone član Radnika 2013 (Šišince).

Nema sumnje da će ekipa Jedinstva na proleće po svemu urađenom za vreme zimske pauze biti još jača. Trenutno drže poziciju na samoj sredini tabele i sigurno se u klubu nadaju da mogu da napreduju ka vrhu.

Prolećni deo prvenstva sastav Jedinstva otvara derbi mečom Stopanja sa ekipom Plantaže. U prvom susretu slavio je tim iz Donje Stopanje rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading