ODLIČAN POČETAK PRIPREMA: Torpedo savladao Krtinsku i predstavio novajlije u svom sastavu!

Autor:

Sport

21.02.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je vreme da se tim iz Draževca plasira u viši rang.

ODLIČAN POČETAK PRIPREMA: Torpedo savladao Krtinsku i predstavio novajlije u svom sastavu!

Foto: FK Torpedo Draževac

Ekipa iz Draževca dugogodišnji je član Opštinske lige Obrenovac, ali se možda to posle ove sezone promeni.

Republika

Torpedo je na zimsku pauzu otišao sa druge pozicije grupe A, lider crveno-beli iz Konatice drže prvo mesto na tabeli sa maksimalnim učinkom. Ekipa iz Draževca ima tri boda manje, jedini poraz je upravo upisan protiv Zvezde. 

Igrački kadar Torpeda je doživeo određene promene za vreme zimske pauze. Draževac su napustili Veljko Petrović, Stevan Petrović, Filip Đorđević, Stefan Đorđević, Dušan Kostadinović, Sansa Stojanović, Miloš Radosavljević i Stefan Đurković.

Republika

Foto: FK Torpedo Draževac

Torpedo je krenuo sa pripremama

Što se tiče dolazaka, na spisak igrača za nastavak prvenstva uprava je dodala osam novih imena. Stefan Petrović (Zvezda Konatice), Dejan Crnčević, Luka Milovanović i Saša Janačković (Šumadija Šopić), Bojan Bojović (Šušnjar), Stefan Jović (Železnik), Nemanja Gavrilović (Rojkovac) i Miloš Stančić (Proleter Jasenak) obukli su dres Torpeda. Reč je pretežno o iskusnim igračima koji će doneti dodatni kvalitet u nastavku prvenstva, ali ima tu i mladih nada, koje će tek zablistati. 

Torpedo je proteklog vikenda krenuo sa pripremama za prolećni deo prvenstva. Odigran je susretu u Krtinskoj sa istoimenom ekipom. Član opštinskog ranga je slavio sa 3:1.

Drugi deo prvenstva tim iz Draževca započinje na gostovanju u Belom Polju. U prvom susretu sa istoimenom ekipom slavili su sa 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading