DOBITNI SASTAV NE TREBA MENJATI: Kolarac na proleće sa proverenim snagama uz minimalne promene juri viši rang!

Autor:

Sport

21.02.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez većih promena ekipa nastavlja pohod ka višem rangu.

DOBITNI SASTAV NE TREBA MENJATI: Kolarac na proleće sa proverenim snagama uz minimalne promene juri viši rang!

Foto: FK Kolarac Kolari

Dugogodišnji član gradske lige, ekipa Kolarca spremna je da ove sezone napravi iskorak i plasira se u viši rang.

Republika

Na zimsku pauzu sastav iz Kolara otišao je sa drugog mesta na tabeli, i sa samo jednim bodom zaostatka za liderom iz Vrbovca. Na osam mečeva jesenjeg dela prvenstva ekipa je na učinku 6-2-0 i jedini je bez poraza u ligi.

Lidera na tabeli, ekipu Vrbovca je upravo sastav Kolarca savladao pred svojim navijačima rezultatom 2:1.

Uprava kluba u zimskom prelaznom roku uspela je da zadrži ekipu na okupu. Popularni Bire je odlučio da se vrati u svoje mesto i da zaigra za Binovac, i on je jedini igrač koji je napustio igrački kadar.

Što se tiče novih lica stigao je Filip Stojković (21) stigao je iz redova Slobode iz Lipe gde je prošao sve kategorije. Stojković pokriva poziciju zadnjeg veznog i sigurno će svojim partijama dodatno doprineti ostavrenju ciljeva u drugom delu sezone.

Republika

Foto: FK Kolarac Kolari

Filip Stojković

Igrački kadar ojačan je i povratkom Kolaraca, Aleksandra Petrovića i Marka Mihajlovića. Petrović (25) se posle tri i po godine provedenih u ekipi Stig (Beranje) vraća u matični klub.

Ekipa će pod trenerskom palicom Dragana Relića u predstojećem periodu nastojati da se što bolje pripremi za nastavak prvenstva. Ciljevi za prolećni deo sezone se znaju, Kolarac će probati da izbori istorijski plasman u viši rang.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading