PET NOVIH LICA ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Polet gleda ka višem rangu!

Autor:

Sport

19.02.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba želi da zadrži prvo mesto u ligi i tokom drugog dela sezone.

PET NOVIH LICA ZA NASTAVAK ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Polet gleda ka višem rangu!

Foto: FK Polet Vitoševac

Na terenu Poleta iz Vitoševca kod hrama Svete Petke u nastavku prvenstva zaigraće i neka novica lica. Uprava kluba je igrački kadar ojačala na svim pozicijama.

Republika

Novajlije u igračkom kadru lidera Opštinske lige Aleksinac su uglavnom iz okolnih opština, većinom je reč o igračima koji će doneti dodatni kvalitet kako bi se izborio plasman u Nišavsku okružnu ligu.

Đorđe Šljivić (25) stigao je u Vitoševac kako bi ojačao konkurenciju na golmanskoj poziciji. U prethodnom periodu branio je boje Moravca (Gornje Vidovo), a u karijeri je nastupao i za Zemljjoradnik (Striža) i Jedinstvo iz Paraćina.

Milovan Simić (28) dolazi iz redova Zemljoradnika (Striža) čiji je dres u karijeri nosio dva puta, nastupao je još i za Jedinstvo (Ratare) i Budućnost iz Lebine. Simić pokriva centralne pozicije u defanzivnoj liniji.

Milan Kuzmanović (32) će sa Šljivićem posle Gornjeg Vidova deliti svlačionicu i u Vitoševcu. U karijeri je igrao i za Borac (Bošnjane), Mladost (Sikirica) i Istok 63. Milan se najbolje snalazi u veznom redu, na sredini terena.

Republika

Foto: FK Polet Vitoševac

Na leto će se kod hrama igrati okružni rang!

Andra Bogdanović (27) četvrti je novajlija u redovima Poleta. Reč je o veznom igraču koji spada u redove povratnika, posle godinu dana u redovima Donjeg Petrovca vraća se u Vitoševac gde je već igrao punih sedam sezona.

Paket pojačanja zatvara Milan Nenazić (34). Iskusni napadač je u mlađim kategorijama trenirao u Napretku iz Kruševca, zatim je branio boje Župe, Balkanskog, Klupaca i Šebečevca odakle i stiže u redove Poleta. 

U redovima lidera OL Aleksinac se nadaju da će ovim pojačanjima dodatno ojačati kvalitet svog igračkog kadra i da će se na kraju sezone slaviti plasman u viši rang posle sedam godina opštinskog takmičenja.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading