KVARTET POJAČANJA JE PREDSTAVLJEN: Sastav iz Saranova će na proleće biti dosta jači!

Autor:

Sport

19.02.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Saranova predstavio pojačanja za nastavak sezone.

KVARTET POJAČANJA JE PREDSTAVLJEN: Sastav iz Saranova će na proleće biti dosta jači!

Foto: FK Grizzly ML/Ale Đorđević

FK Grizzly ML

Ekipa Grizli prošle sezone po prvi put se oprobala u zonskom rangu takmičenja. Nažalost, sezonu u Podunavsko šumadijskoj zoni završili su u zoni ispadanja, pa su ove godine opet članovi okružnog fudbala.

Republika

Na zimsku pauzu Šumadijske okružne lige sa učinkom 7-3-5 otišli su sa petog mesta. Tim Grizli je odlični krenuo sezonu sa maksimalnim učinkom iz tri uvodna kola, ali je kasnije igrama po principu toplo-hladno prepustio ostalim ekipama vodeće pozicije. Lider je odmakao već 16 bodova, ali je drugoplasirana Šumadija na samo sedam. Pre par dana klub je krenuo sa promocijom pojačanja na društvenim mrežama. 

Stefan Karić (25) prvi je predstavljeni novajlija u redovima tima iz Saranova. Posle godinu ipo dana u ekipi Mladosti 1936, Stefan se vraća u klub u kojem je i počeo da igra seniorski fudbal. U klubu se nadaju da će njegov povratak podstaći i druge Saranovce da se vrate u svoje mesto. 

Radovan Grbić (28) igra na poziciji špica, ali može da pokrije i ostale pozicije na terenu. Ovo je njegov drugi mandat u redovima Grizlija, u karijeri je nastupao za veliki broj klubova. Igrao je za Karađorđe (Vučić), Maršić, Orlovi Jasenovo, Omladinac (D. Rača) i Feniks. Grbić je već ubeležio i povratnički debi u narandžastom dresu i tom prilikom je tri puta zatresao mrežu protivnika. 

 

Nikola Simonović (23) dolazi iz redova Omladinca (D. Rača). Reč je o veznom igraču koji je prošao mlađe selekcije Radničkog iz Kragujevca i Brodarca, a nosio je i dres Crvene zvezde u omladinskom pogonu. Sigurno će u nastavku sezone doneti veliki kvalitet na sredini terena.

Milan Ivanović (33) zatvara za sada seriju predstavljenih novajlija. Posle polusezone provedene u redovima Šumadinca (Šume) Ivanović se vraća u klub u koji je proveo već dosta godina. Igra na poziciji levog beka, karakteriše ga odlična leva noga, prodor i brzina. Na prošloj adresi je uspeo da se okiti titulom jesenjeg šampiona lige.

U pripremnom periodu uprava kluba zakazala je pet kontrolnih utakmica. Danas će biti odigran treći protiv ekipe Omladinca iz Donje Rače. Poslednjeg dana vikenda meseca februara protivnik će biti Šumadija iz Drače, i pred početak sezone snage će odmeriti sa sastavom Slobode iz Lipe (5.3).

Drugi deo sezone sastav iz Saranova otvara na gostovanju u Lapovu. U prvom susretu sa ekipom Lokomotive slavili su minimalnim rezultatom, pred svojim navijačima.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 



 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading