VRELO SPORT SE SPREMA ZA POHOD NA SRPSKU LIGU: Igrački kadar je ojačan, sada je vreme za uigravanje!

Autor:

Sport

17.02.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji prvak dodatno jača svoje redove.

VRELO SPORT SE SPREMA ZA POHOD NA SRPSKU LIGU: Igrački kadar je ojačan, sada je vreme za uigravanje!

Foto: FK Vrelo Sport

Ekipa Vrelo Sporta se poslednje tri godine približavala korak po korak samom vrhu tabele Kolubarsko mačvanske zone

Republika

Ove godine na zimsku pauzu otišli su sa prvog mesta na tabeli i sa dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani sastav Stramova. Uprava kluba za vreme zimskog prelaznog roka pažljivo je radila na pojačanjima kako bi se igrački kadar dodatno ojačao.

Prvi novajlija u redovima Vrela Sporta bio je Luka Stojaković. Do kraja prelaznog roka na zvaničnom profilu kluba predstavljena su još dva igrača.

Filip Simeunović (25) posle šest meseci provedenim u redovima ekipe Vrelo vraća se u Vrelo Sport. Ovo je njegov drugi mandat u klubu, sada se vraća kako bi dodatno ojačao konkurenciju u napadu. Ciljevi za ovu sezonu su plasman u Srpsku ligu i Filipov povratak će svakako dosta značiti na tom putu. U karijeri je branio boje Brezovice i Jedinstva sa Uba. 

Treći novajlija u redovima lidera Kolubarsko mačvanske zone je Luka Đokić (23). Igrač koji je ponikao u mlađim kategorijama Voždovca, a u karijeri je nastupao i za Jedinstvo Ub i Teleoptik, odakle i stiže na novu adresu. Reč je o mladom i talentovanom fudbaleru koji poseduje raskošan talentar, a u klubu se nadaju da će to na terenu i pokazati.

Proteklog vikenda ekipa je startovala sa pripremama za nastavak sezone. Po planu Vrelo Sport će dve nedelje trenirati na terenima sportskog centra Matić, u tom periodu će odigrati i dve kontrole utakmice. Zatim se 24.2 puleni Miloša Gavrića sele u Hrvatsku, u Pulu gde će provesti deset dana.

Za vreme priprema van naše zemlje planirano je odigravanje tri prijateljska meča. Generalna proba pred nastavak sezone zakazana je sa ekipom Železničara iz Lajkovca za 12. mart.

Vrelo Sport prolećni deo prvenstva započinje na stadionu Mirko Žaki Matić kao domaćin, u goste im dolazi ekipa Mladosti iz Prnjavora. U prvom susretu ova dva tima jesenji prvak je na gostovanju slavio sa 2:1. 

BONUS VIDEO: 



 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading