U POČEKOVINI PET POJAČANJA: Nekadašnji zonaš želi da se polako vrati na staze stare slave!

Autor:

Sport

15.02.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se ekipa probije ka sredini tabele.

U POČEKOVINI PET POJAČANJA: Nekadašnji zonaš želi da se polako vrati na staze stare slave!

Foto: FK Poljoprivrednik Počekovina

Ekipa iz Počekovine od 2014. do 2018. godine takmičila se u Zoni Zapad, odmah po ispadanju iz zonskog ranga, ista situacija zadesila ih je i u Prvoj rasinskoj okružnoj ligi.

Republika

Poljoprivrednik se već četiri sezone takmiči u Drugoj rasinskoj okružnoj ligi, posle tri godine nalazio se u donjem delu tabele, a slična situacija je i sada. Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 3-4-9 što je bilo dovoljno za 14. poziciju u ligi.

Uprava kluba u zimskom prelaznom roku igrački kadar ojačala je sa pet novih imena.

Miljan Palić (19) dolazi iz redova Starog Trstenika gde je u istoj ligi završio na 11. poziciju na tabeli. U karijeri je nastupao i za Omladinac (Ugljarevo), Gradinu i Trstenik PPT.

Stefan Todorović (21) vraća se u redove ekipe iz Počekovine. Prethodne tri godine nastupao je za sastav Belih Orlova iz Tobolca.

Igor Komatović (33) će sa Palićem posle Starog Trstenika deliti svlačionicu i u Počekovini. U karijeri je nastupao i za ekipu Ribnika.

Lazar Đokić (19) će takođe imati dobro poznato lice u svlačionici na novoj adresi, on zajedno sa Todorovićem stiže iz redova Orlova. 

Bojan Milovanović (33) spada u grupu povratnika u redovima tima iz Počekovine, on je dres Poljoprivrednika nosio pre deset godina. Milovanović je treći novajlija iz ekipe Stari Trstenik, u karijeri je branio i boje Ribnika.

Prolećni deo prvenstva ekipa Poljoprivrednika otvara pred svojim navijačima protiv sastava Mladosti. U prvom meču u Toljevcu nije bilo pobednika, rezultat je glasio 3:3.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading