POLET U NOVOM RUHU NA PROLEĆE: Pored novog šefa stručnog štaba, stiglo je i dosta igrača!

Autor:

Sport

15.02.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta novih lica stiglo je u Idvor za vreme prelaznog roka.

POLET U NOVOM RUHU NA PROLEĆE: Pored novog šefa stručnog štaba, stiglo je i dosta igrača!

Foto: FK Polet Idvor

Ekipa Poleta je u poslednjih pet sezona dosta napredovala. Od Druge južnobanatske lige stigli su do Vojvođanske lige Istok gde se i trenutno nalaze i gde igraju svoju drugu sezonu. 

Republika

Na zimsku pauzu sastav iz Idvora otišao je iz mirne luke, sa 19 bodova drže devetu poziciju na vojvođanskom istoku. U poslednja tri meča pred zimsku pauzu vezali su isto toliko poraza, pa je samim tim i mesto tokom jesenjeg dela spušteno.

Polet je u zimskom prelaznom roku na igračkom planu pretrpeo velike promene, čak 13 igrača je pristiglo u njihove redove. Uprava kluba se pre par dana zahvalila dosadašnjem treneru Slobodanu Petroviću, na njegovo mesto došao je Dejan Žarkov.

Što se tiča spiska igrača, nova imena su Aleksandar Divljački (Radnički Baranda), Dalibor Janjić (Glogonj), Miloš Kostadinović (Prva Iskra), Nenad Lazinica (Pomoravlje 1946), Uroš Rusić (Sloboda Novi Kozarci), Aleksa Sanader (Jedinstvo Stević), Jovan Tomić (Borac Starčevo), Petar Čavić, Jovan Malešević (Stari Tamiš), Jovan Nešić (OFK Crvenka), Aleksa Pavlović (Sloboda Donji Tovarnik), Filip Sanader (Jedinstvo Stević), Stefan Simonović (Borac Starčevo) i Aleksandar Trajković (Prva Iskra). 

Nema sumnje da će Polet na proleće izgledati dosta drugačije, sada je na treneru da uklopi nove igrače i da složi tim za nastavak sezone. Ekipa je već krenula sa odigravanjem prijateljskih susreta, proteklog vikenda remizirali su sa sastavom Dolina Padine. 

U planu je odigravanje još nekoliko prijateljskih utakmica, već sutra je na redu meč sa ekipom Jedinstva iz Vlajkovca, dok se u nedelju igra meč u Debeljači protiv domaćeg sastava Spartaka.

Prolećni deo sezone Polet otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Jedinstvo Stević. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, a ni golova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading