U DRUGI DEO PRVENSTVA SA NOVIM SNAGAMA: Pored novog trenera u redove Poleta je stiglo i devet novih igrača!

Autor:

Sport

14.02.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši član tadašnje Banatske zone u poslednjih pet sezona ne beleži najbolje rezultate.

U DRUGI DEO PRVENSTVA SA NOVIM SNAGAMA: Pored novog trenera u redove Poleta je stiglo i devet novih igrača!

Foto: FK Polet Izbište

Polet se trenutno takmiči u Drugoj južnobanatskoj ligi (grupa Istok) i na zimsku pauzu nalazi se na desetoj poziciji sa 14 bodova. Prvi tim iznad zone ispadanja ima samo četiri boda manje. 

Republika

Seniorski sastav Poleta je krajem januara krenuo sa pripremama za nastavak sezone. Tada je uprava kluba poručila da odlazaka iz kluba nije bilo, a što se tiče pojačanja tu je situacija drugačija. 

Uprava kluba odlučila je da u nastavku prvenstva ekipu vodi Jovan Stefanov Belov. Što se tiče pojačanja, Belov će na raspolaganju imati devet novih igrača. Nenad Jovanov (Hajduk Šušara), Sava Balan i Stojan Rabijac (OFK Vršac), Jovan Šimon (OFK Banat), Nikola Kusicki i Marko Marković (Partizan Uljma), Draško Počuča, Darko Dušanov i Nikola Dubičanin (Crvena Zvezda Pavliš). 

Sastav Poleta u predstojećem periodu očekuje nekoliko prijateljskih utakmica kako bi se novajlije, ali i stari igrači što bolje spremili za nastavak sezone. U planu je odigravanje pet mečeva, prvi je već sutra posle ekipe Potporanj u Vršcu na terenu sa veštačkom travom. OFK Banat će biti protivnik 19.2., Voja Gačić (26.2), Omladinac Zagajica (5.3) i Borac Veliko Središte (12.3).

Prolećni deo prvenstva tim iz Izbišta počinje pred svojim navijačima protiv ekipe Dunav. Prvi susret ova dva sastava završen je pobedom Poleta na gostovanju minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading