ŠEVAC POČEO PRIPREME ZA PROLEĆE: Jović je za sada jedini novajlija u redovima lidera!

Autor:

Sport

01.02.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je ojačana odličnim krilnim napadačem.

ŠEVAC POČEO PRIPREME ZA PROLEĆE: Jović je za sada jedini novajlija u redovima lidera!

Foto: FK Ševac Kusić

Lider na tabeli Druge južnobanatske lige veruje da može da nastavi sa serijom odličnim rezultata i u drugom delu prvenstva.

Republika

Ševac je sa učinkom od 11 pobeda i samo dva meča u kojima je uzela po bod, zauzeo prvo mesto na tabeli. Prvi pratilac, ekipa Banatula nalazi se na odstojanju od dva boda. Uprava kluba danas je krenula sa pripremama za nastavak sezone. 

Danas se na stadionu pored prozivke održao i prvi trening. Miki Aleksić je pored prvotimaca na raspolaganju imao i omladince, uz opravdano odsustvo nekoliko igrača. Upravu kluba raduje pozitivna atmosfera koja se osetila na današnjem okupljanju i nadaju se da će u nastavku sve ići uzlaznom putanjom. 

Igrački kadar ojačan je za sada dolaskom Novice Jovića (25). Jović dolazi iz redova Budućnosti iz Alibunara. Novica je sa prošlim timom polusezonu u PFL Pančevu završio na devetom mestu na tabeli, on je u njihovim redovima već pet ipo godina u ovom mandatu. Novica je pre toga nastupao za Proleter iz Bačkog Karlovca. Igra na poziciji krilnog napadača, a može da odgovori i zadacima u veznom redu. 

Republika

Foto: FK Ševac Kusić

Novica Jović

Jesenji prvak već ima pet zakaznih prijateljskih mečeva. Seriju provera otvaraju 5. februara protuv Vulturula, zatim Budućnost Alibunar (12.2), Potporanj (19.2), Partizan Uljma (26.2). Poslednji susret pred početak prolećnog dela sezona igraju protiv Rapida 5. marta.

Prvi zvanični meč Ševac igra na svom terenu protiv trećeplasiranog Karaša. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom lidera na gostovanju rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading