STIGAO JE KVARTET POJAČANJA: Stanovo želi da što pre uđe u mirnu luku!

Autor:

Sport

15.02.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa napreduje iz godine u godinu.

STIGAO JE KVARTET POJAČANJA: Stanovo želi da što pre uđe u mirnu luku!

Foto: FK Stanovo 1941

Ekipa Stanova je za dve sezone uspela dva puta da izbori promociju u viši rang. 

Republika

Takmičarske 2020/2021 bili su članovi trećeg fudbalskog ranga u Kragujevcu, a ove godine se takmiče u Prvoj ligi Kragujevca. Na zimsku pauzu sa učinkom 4-2-7 drže 11. poziciju na tabeli. Prvo tim ispod crte, u zoni ispadanja ima četiri boda manje.

Uprava kluba u nedavno završenom prelaznom roku osvežila je igrački kadar sa četiri nova igrača.

Marko Tošović (31) dolazi iz redova Plaskovca. Marku nije trebalo puno vremena da odluči po pitanju dolaska, jer se po njegovom komentaru poziv svog naselja ne odbija. Igra na poziciji desnog spoljneg i reč je o veoma kvalitetnom i iskusnom igraču. U karijeri je nastupao za Šumadiju (Drača), Vodojažu (Grošnica), Maršić, Erdoglija, Slogu (Desimirovac), Slobodu (Grbice), Borac (Drenovac), Partizan (Cerovac), Arsenal (Kragujevac) i Lokomotivu (Lapovo). 

Stefan Ljušić (29) u prethodnom periodu nastupao je za Srbiju (Ilićevo) gde se takmičio u zonskom rangu takmičenja. Trener Tripković je insistirao na njegovom dovođenju jer je dobro upoznat sa njegovim golgeterskim sposobnostima. Ljušić zauzima poziciju u samom špicu napada. U karijeri je branio boje Omladinca (Šetonje), Partizana (Glogovac), Krilaša (Ćovdin), Zastave, Jadrana, Arsenala, Slavije i Fitnesa. 

Petar Arsenijević (22) bio je dugogodišnja želja uprave kluba i napokon je saradnja ostvarena. Arsenijević dolazi iz redova lidera na tabeli, gde je bio i kapiten. U karijeri je nastupao za Seljak (Cvetojevac), Sušicu, Šumadiju i Radnički iz Kragujevca. 

Kvartet predstavljenih pojačanja zatvorio je Marko Mijajlović (24) koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Sa Arsenijevićem će posle Zastave deliti svlačionicu i u Stanovu, a u karijeri je nastupao i za Vrnjačku Banju i Volej. 

Ekipa Stanova na otvaranju prolećnog dela sezone neće imati lak zadatak, u goste im dolazi lider na tabeli. U prvom susretu tim Zastave je na svom terenu slavio sa 7:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading