VELIKI POVRATAK U SASTAV: Ekipa Kutlova je uspela da vrati Stankovića fudbalu!

Autor:

Sport

01.02.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov povratak će dodatno podići tim i klupske ambicije.

VELIKI POVRATAK U SASTAV: Ekipa Kutlova je uspela da vrati Stankovića fudbalu!

Foto: FK Kutlovo

Ekipa Kutlova igra svoju sedmu vezanu sezonu u prvom rangu fudbala u Kragujevcu.

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa četvrtog mesta na tabeli, zaostatak za liderom je pet bodova. Uprava kluba je veoma mirno ušla u aktuelni prelazni rok. Za sada je ekipu pojačao Todorčević Marko, a na poziciji šefa stručnog štaba promovisan je Gordan Petrović - Baksi

Klub je danas objavio da će u prolećne bitke za viši rang imati pomoć Miloša Stankovića (28). Miloš je u klubu od leta 2021. godine, ali je zbog povrede i kasnijeg odsustva iz zemlje propustio prvi deo sezone. Stanković je u karijeri igrao i za Divostin, Šumarice i Šumadiju iz Kragujevca.

Republika

Foto: FK Kutlovo

Miloš Stanković

Iz kluba su za naš portal povodom ponovog aktiviranja Stankovića izjavili:

- Miloš je igrač čiji će nam povratak dosta značiti. Radi se o fudbaleru visokog kalibra, ali su ga povreda, a kasnije i odlazak iz zemlje udaljili od šutiranja lopte. Sada se vratio posle godinu dana sa idejom da batali fudbal. Posle dužeg nagovaranja ipak je odličio da počne da trenira sa nama, a sada će već i postati ravnopravni prvotimac. Stankela pokriva podjednako dobro pozicije desnog krila i levog beka što je zaista neverovatno. 

Kutlovo drugi deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv sastava Sloge. U prvom susretu u Desimirovcu rezultat je bio 3:2 za gostujući tim.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading