VELIKO POJAČANJE ZA PROLEĆE: Todorčević zna kako se igra zonski rang!

Autor:

Sport

13.01.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je i zvanično predstavio prvog novajliju u ovom prelaznom roku.

VELIKO POJAČANJE ZA PROLEĆE: Todorčević zna kako se igra zonski rang!

Foto: Privatna arhiva/Marko Todorčević

Kutlovo igra svoju sedmu vezanu sezonu u Prvoj ligi Kragujevca.

Republika

Jesenji deo sezone završili su sa učinkom 7-2-4 što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli. Druga pozicija je udaljena samo četiri boda, dok je lider na prednosti od pet. Uprava kluba želi da napadne sam vrh tabele, a u ostvarenju tog cilja na proleće će im pomoći Todorčević Marko (22), prvo zimsko pojačanje.

Marko je do sada nosio dres Sušice, Vinogradi DB i Slobode. Upravo je poslednji angažman imao u ekipi iz Grbice sa kojom je igrao u Šumadijsko raškoj zoni, gde je nosio i kapitensku traku. Od leta 2022. godine posle ispadanja iz višeg ranga odlučio je da napravi pauzu. Sada stiže u Kutlovo kao veliko pojačanje za nastavak borbe za prvo mesto.

Todorčević je povodom prelaska u Kutlovo za naš portal izjavio:

- Bilo je ponudi iz Kutlova i u prošlosti, ali sam tada bio zadovoljan sa klubom u kojem sam bio. Sada sam odlučio da prihvatim ponudu koja je došla prvenstveno zbog poznavanjacele ekipe, znam kako se radi i kakvo je stanje, i to me je najviše privuklo. Pre svega skup dobrih ljudi i još boljih igrača, takvo društvo meni odgovara i zato sam tu. Nadam se da ću ispuniti očekivanja uprave i da će biti zadovoljni mojim partijama.

Sastav Kutlova prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Sloge 1934. U prvom susretu u Desimirovcu gost je slavio rezultatom 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading