ŠUMADIJSKI METJUZ IMA NOVI KLUB: Živa legenda kragujevačkog fudbala vodi ekipu ka istorijskom ostvarenju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za "bubamarom" trči već gotovo pet decenija, a sada će se oprobati i na užarenoj trenerskoj klupi.

ŠUMADIJSKI METJUZ IMA NOVI KLUB: Živa legenda kragujevačkog fudbala vodi ekipu ka istorijskom ostvarenju!

Foto: FK Kutlovo

Od, sada već davne 1974. godine bavi se fudbalom. Teško je i pobrojati klubove čiji je dres nosio, a pema njegovim rečima neki od najznačajnijih klubova za koje je nastupao svakako su kragujevački Radnički 1923, Šumadija iz Kragujevca, Karađorđe iz Topole, Erdoglija, kragujevačka Kolonija, Sloga iz Desimirovaca, cerovački Partizan,...

 

Gordan Petrović, popularni Braksi, odlučio se da ove zime sedne na klupu Kutlova iz istoimenog mesta i proba da ekipu koja je osnovana 1977. godine dovede do istorijskog rezultata plasmana u Zonu Šumadijsko-rašku.

Kutlovo je jeseni deo šampionata u okviru Prve lige Kragujevca okončalo sa skorom od sedam pobeda, dva remija i četiri poraza i sa 23 osvojena boda trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli. Aktuelni lider, kragujevačka Zastava 1973 ima pet bodova više i tokom predstojećeg proleća svakako će se voditi velika borba za plasman u viši rang u kojoj će pored navedenih ekipa, svoju šansu tražiti i krakujevački Košutnjak, Šumadija 1934 iz Drača, ali i Maršić iz istoimenog mesta.

Foto: Facebook.com/Gordan Petrović Braksi

Fudbal je njegov život - Gordan Petrovič "Braksi"

 

Priliku za debi na klupi novog kluba "šumadijski Metjuz" imaće već na prolećnoj premijeri kada će Kutlovo na svom igralištu dočekati ekipu Sloge 1934 iz Desimirovca. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je pobedom Kutlova rezultatom 3:2.

"Braksi" se nalazi na novom početku, a svi ljubitelji fudbala se nadaju da će i on biti uspešan kao i višedecenijska igračka karijera.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading