NEKADAŠNJE DETE PARTIZANA PARAFIRALO UGOVOR: Povrede su ga odvojile od glavne scene - u novom klubu traži povratak na željeni put!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska dešavanja dovode do zaključka da će se na zapadu Srbije, tokom proleća voditi velika borba.

NEKADAŠNJE DETE PARTIZANA PARAFIRALO UGOVOR: Povrede su ga odvojile od glavne scene - u novom klubu traži povratak na željeni put!

Foto: FK Polet Ljubić

Ukoliko bi smo samo pogledali tabelu Srpske lige Zapad, mogli bi da donesemo zaključak da će se u narednim mesecima voditi borba dva kluba za plasman u viši rang takmičenja.

 

Međutim, transfer dešavanja u pauzi između dva dela prvenstva, gore navedeno tvrđenje, potiru. Pored Smedereva 1924 i čačanskog Borca 1926 koji su aktuelni lideri, klubovi iz Priboja, Požege i Ljubića znatno su ojačali igrački kadar i sa punim pravom gaje nade da se već od naredne jeseni mogu naći u prvoligaškom karavanu.

Ekipa Poleta iz Ljubića tokom zimskog prelaznog roka već je angažovala četvoricu fudbalera. Plavo-beli dres nosiće Aleksandar Vujović, fudbaler koji iza sebe ima internacionalno iskustvo, a tokom prethodne nedelje klub je obelodanio informaciju da su u Ljubić stigli i dosadašnji fudbaleri ariljske Budućnosti Veljko Tomić i Nikola Božović, kao i Ivan Gavrilović koji stiže iz redova ivanjičkog superligaša.

Novi član Poleta lz Ljubića postao je Ognjen Lakićević. U pitanju je mladi dvadesetogodišnji fudbaler koji igra na poziciji levog beka, ali može da odgovori i drugim zadacima u odbrambenoj liniji. Lakićević je prošao fudbalsku školu Partizana, a nastupao j još i za Kragujevac i Radnički 1923 iz kojeg i stiže u Ljubić.

Foto: FK Polet Ljubić

Plavo-beli će se boriti za vrh tabele

 

Mladi fudbaler iza sebe ima i superligaško iskustvo, ali ga je teška povreda odvojila od terena i u narednim mesecima pokušaće u redovima Poleta da se vrati na željeni put, ali i da pomogne Poletu u borbi za vrh tabele zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Ostaje da se vidi da li je ovime i okončan prelazni rok kada je ekipa Poleta u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading