LUKA JOVIĆ BIO NA KORAK OD POVRATKA U SRPSKI FUDBAL: Evo koji klub je bio zainteresovan za njegove usluge - nije u pitanju Crvena zvezda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili smo na pragu senzacionalnog povratka u srpski fudbal.

LUKA JOVIĆ BIO NA KORAK OD POVRATKA U SRPSKI FUDBAL: Evo koji klub je bio zainteresovan za njegove usluge - nije u pitanju Crvena zvezda!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Fudbalski klub Metaloplastika 2006 iz Šapca takmiči se u okviru Gradske lige Šabac-mačva i jesenji deo šampionata okončali su na drugoj poziciji sa izglednim šansama da se tokom predstojećeg proleća bore za plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Mavča.

 

U osam odigranih mečeva, Šapčani su ostvarili pet pobeda, dva remija i jedan poraz i trenutno zaostaju jedan bod za ekipom Jelena iz Jelenče.

Tokom zimske pauze u klubu užurbano rade na jačanju igračkog kadra, pa su u redove Metaloplastike 2006 već stigli Marko Maksimović, Milan Kuzmanović i Aleksandar Pešterac, a kako su Šapčani objavili na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, bili su zainteresovani i srpskog reprezentativca čiji bi dolazak predstavljao, u najmanju ruku prvorazrednu senzaciju.

Naime, rukovodstvo Metaloplastike 2006 dobilo je informaciju da je Luka Jović, nekadašnji centarfor Crvene zvezde, Ajntrahta iz Frankfurta i madridskog Reala, nezadovoljan svojim statusom u italijanskoj Fiorentini, pa su želeli da vrsnog napadača vide u svojim redovima.

Foto: FK Metaloplastika 2006 Šabac

Za sada ništa od povratka u srpski fudbal

 

Međutim, predsednik kluba je na kraju presekao i odlučio da, usled sjajnog izbora koje klub poseduje u napadačkoj liniji, odustane od angažmana Luke Jovića, koji će ukoliko napusti Firencu, angažman morati da potraži u nekom drugom klubu.

Naravno, u pitanju je samo dobra šala i marketinški trik šabačkog kluba, koji je navedenim potezom, zasigurno skrenuo pažnju srpske sportske javnosti na sebe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lala

22.01.2023 22:28

Bas je pregovaro sa klubom iz Hrtkovaca,ima je jedan uslov i to da nebude rezerva.Dokle su stigli videćemo.