PRVI NOVAJLIJA U REDOVIMA KARAĐORĐEVČANA: Rapaić je igrač koji može da pokrije više pozicija na terenu!

Autor:

Sport

29.01.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih par sezona uvek se nalaze u samom vrhu tabele.

PRVI NOVAJLIJA U REDOVIMA KARAĐORĐEVČANA: Rapaić je igrač koji može da pokrije više pozicija na terenu!

Foto: FK Jedinstvo Banatsko Karađorđevo

Jedinstvo igra svoju sedmu vezanu sezonu u Vojvođanskoj ligi Istok.

Republika

Po ulasku iz Banatske zone, prve dve sezone završavali su donjem delu tabele, nakon toga rezultati se popravljaju i polako su izrasli u kandidata za viši rang. Prethodne tri godine plasman u Srpsku ligu izmakao im je za samo jednu poziciju.

Ove godine Jedinstvo je na zimsku pauzu otišlo sa treće pozicije na tabeli, zaostatak za liderom je četiri boda. Uprava kluba je za sada na već odličan igrački kadar dovela jednog novajliju.

Rapaić Mirko (18) prvo je zimsko pojačanje Jedinstva. Mirko dolazi iz redova Begeja iz Žitišta. Radi se o bonus igraču koji može da pokrije više pozicija na terenu. Predstavljaće pravo osveženje za sastav Jedinstva, posebno u napadu. U karijeri je nosio i dres Proletera iz Zrenjanina gde je i ponikao. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Banatsko Karađorđevo

Mirko Rapaić

Iz kluba su povodom prvog novajlije za naš portal izjavili:

- I pored svojih godina dokazao se u Vojvođanskoj ligi gde je dve sezone bio jedan od standardnijih igrača u ekipi iz Žitišta. Odlikuje ga odlična igra 1 na 1, kao i velika brzina. Verujemo da nam u nastavku sezone možda dosta pomoći na putu ka ostvarenju našeg cilja. 

Dres Jedinstva u nastavku sezone neće nositi Nenad Anović, Aleksandar Graban i mladi Stefan Popov. Uprava u predstojećem periodu očekuje dolazak još nekolicine igrača koji će nadomestiti odlazak pomenutih. 

Jedinstvo prolećni deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv sastava Kozara. U prvom susretu tim iz Banatskog Karađorđeva slavio je na gostovanju rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading