JADRAN NASTAVIO SA NOVAJLIJAMA: Krenule su i pripreme za prolećni deo sezone!

Autor:

Sport

29.01.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se serija pojačanja u Golubincima.

JADRAN NASTAVIO SA NOVAJLIJAMA: Krenule su i pripreme za prolećni deo sezone!

Foto: FK Jadran Golubinci

Jadran je povratničku sezonu u Sremskoj ligi prošle godine završio na trećoj poziciji na tabeli.

Republika

Ovu polusezonu sastav iz Golubinca je sa učinkom 8-2-5 završio je na deobi četvrte pozicije na tabele. Lider na tabeli udaljen je sedam, a mesto koje vodi u baraž tri boda.

Dres Jadrana su za sada obukli Vladan Ninić, Predrag Milaković i Danilo Kovačević, dok je klub napustio Milan Komenović.    

Četvrti novajlija u Golubincima je Luka Dragičević (16). Luka je prošao sve mlađe kategorije Jadrana, kasnije je igrao za Jedinstvo iz Stare Pazove, Inđiju i Železničar 1930 Železnik. Dragičević zauzima poziciju golmana na terenu.

Republika

Foto: FK Jadran Golubinci

Luka Dragičević

Aleksandar Sokolović (24) je peto pojačanje u aktuelnom prelaznom roku. Aleksandar dolazi iz redova Železničara iz Inđije. Aktivan je i na parketu gde je nastupao za J&J sport i KMF Indians. Pokriva poziciju ofanzivnog veznog. 

Republika

Foto: FK Jadran Golubinci

Aleksandar Sokolović

Jadran prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Sloge. U prvom susretu četvrtoplasirani tim na tabeli slavio je na gostovanju rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading