VELIKI DOLAZAK U KUTLOVO: Golman koji je bio na pragu beogradskog Partizana stigao u klub!

Autor:

Sport

11.02.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je dosta ljudi prepoznalo zdravu priču u Kutlovu.

VELIKI DOLAZAK U KUTLOVO: Golman koji je bio na pragu beogradskog Partizana stigao u klub!

Foto: FK Kutlovo

U drugom delu sezone nas očekuje jako zanimljiva borba u Prvoj ligi Kragujevca za mesto koje vodi u zonski rang. 

Republika

Ekipa Kutlova na zimsku pauzu otišla je sa četvrte pozicije na tabeli i zaostatkom od pet bodova u odnosu na lidera. U poslednjem kolu pred svojim navijačima u meču sa čak 11 golova pretrtpeli su poraz koji ih je udaljio od vodećih timova, ali se ciljevi za vreme zimske pauze nisu promenili.

Što se tiče novih lica u klubu nije bilo velikih promena. Igrački kadar ojačan je dolaskom Marka Todorčevića i Miloša Stankovića. Za vreme zimske pauze došlo je do promene na trenerskoj poziciji, u naprednom periodu ekipu će voditi Gordan Petrović

Uprava kluba je pre par dana obradovala navijače još jednom legendom šumadijskog okruga koja se priključila ekipi. Preza Veljović će u narednom periodu biti zadužen za golmanske treninge. U svoje vreme Preza je sa Šumadijom iz Drače dočekao beogradski Partizan i tada je bio na korak da obuče njihov dres, baš zahvaljujući partiji koju je tada pružio.

Preza je za naš portal povodom angažmana u Kutlovu izjavio:

- Drago mi je što sam ovde gde mogu koliko toliko da prenesem znanje kroz treninge i utakmice. Trudiću se da pomognem timu, a pre svega golmanima jer svaki gol u protivničkog mreži kreće posle dobre odbrane svog golmana. Cela ta priča oko Kutlova, način na koji se funkcioniše je odlična, ulazimo u dosta interesantno prvenstvo i videćemo kako će to sve izgledati. 

Popularni Preza je tada brani protiv legendi Partizana, tada su u crno-belom dresu nastupali Kralj, Petrić, Jokanović, Mijatović...

Prolećni deo prvenstva Kutlovo otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Sloge 1934. U prvom susretu u Desimirovcu rezultat je bio 3:2 za gostujući sastav. 

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading