STARI TRSTENIK OJAČAO IGRAČKI KADAR: Triling proverenih igrača sa iskustvom iz višeg ranga!

Autor:

Sport

10.02.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba jača sve linije tima.

STARI TRSTENIK OJAČAO IGRAČKI KADAR: Triling proverenih igrača sa iskustvom iz višeg ranga!

Foto: FK Stari Trstenik

Očekuje se i dolazak ogromnog pojačanja

Ekipa Starog Trstenika se već duži period takmiči u Drugoj rasinskoj okružnoj ligi

Republika

Ove sezone prvi deo takmičenja završili su sa učinkom 5-3-8 što je bilo dovoljno za 11. poziciju na tabeli. Jesenji deo igrači Starog Trstenika odigrali su po principu toplo-hladno, nisu uspeli da serijom dobrih rezultata naprave napredak ka timovima iz gornjeg doma. 

Uprava kluba je za sada promovisala tri nova igrača. 

Miloš Vučić (32) prvi je novajlija u igračkom kadru. Miloš pokriva pozicije štopera i levog beka, dolazi iz redova ekipe Beli Orlovi. Sa svoim sada već bivšim timom polusezonu u istoj ligi završio je na sedmoj poziciji na tabeli. Karijeri je počeo upravo na mestu na kojem i sada dolazi, a između toga nastupao je za Globoder, Slogu iz Lozne i Mačkovac. 

Ivan Ristić dolazi iz redova ekipe Župski Biser (Lacisled). Vučić je stigao u Stari Trstenik da pokrije levu stranu odbrane, dok će Ristić biti zadužen za suportnu stranu terena. 

Triling predstavljenjih pojačanja zatvara Aleksandar Ivanović koji je u prethodnom periodu nastupao za ekipu Omladinca iz Novog Sela. Igra na poziciji napadača, a u karijeri je branio boje Sloge iz Kraljeva i Gračca. Ivanović će sigurno pretstavljati najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku za sastav iz Starog Trstenika. 

Stari Trstenik prolećni deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Garevine. U prvom susretu ova dva tima slavio je domaćin u Garevini rezultatom 1:0.

BONUS VIDEO: 



 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading