UPRAVA NE ŽELI DA PROPUSTI PRILIKU: Ekipa se sprema za borbu za viši rang!

Autor:

Sport

15.02.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok odrađen je po želji trenera.

UPRAVA NE ŽELI DA PROPUSTI PRILIKU: Ekipa se sprema za borbu za viši rang!

Foto: FK Konak

Ekipa iz Konaka dugogodišnji je član B fudbalskog ranga grada Zrenjanina. Ove sezone igraju svoj najbolji fudbal u skorije vreme što je rezultiralo šansom za plasman u viši rang.

Republika

Na zimsku pauzu Konak je otišao sa drugog mesta na tabeli, sa učinkom 5-0-1. Lider iz Ečke je ujedno i jedini sastav koji je uspeo da ih savlada. Između ova dva tima će se voditi velika borba do samog kraja za mesto koje vodi u viši rang.

Uprava kluba je po želji trenera Saše Orca odradila prelazni rok. Igrački kadar iz prvog dela sezone ostao je na okupu, izuzev odlaska Darka Radina u redove Proletera iz Međe. Za nastavak bitke za viši rang stigla su tri nova igrača.

Srđan Rajak (24) dolazi iz redova ekipe Bilećanin, gde je proveo poslednjih pet godina. U karijeri je igrao i za Radnički (Sutjeska), Radnički Zrenjanin, Mladost (Lukićevo) i Proleter iz Zrenjanina. 

Ognjen Beljić (20) je prethodne tri ipo godine branio boje Naftagasa (Boka), a u karijeri je igrao i za Proleter 2006 i Radnički iz Zrenjanina. Sa svojim sada već bivšim saigračima u višem rangu je na zimsku pauzu otišao sa četvrte pozicije na tabeli.

Arpad Kiš (27) vraća se u redove Konaka, on je član ekipe od 2019. godine, ali u proteklom periodu nije bio na raspolaganju treneru. Sada se vraća i spreman je da da svoj maksimum kako bi zajedno sa saigračima ostvario plasman u viši rang.

Prvog dana marta biće održana prozivka igrača, nakon koje će se krenuti sa pripremama. U pripremnom periodu će igrači imati priliku da se kroz prijateljske utakmice izbore za mesto startera. Već 12. marta protivnik će biti Solunac Banatski Sokolac, Sloga Jarkovac (19.3), zatim opet Solunac (26.3) i 2. aprila igra se meč sa sastavom Radničkog Sutjeska.

Već na startu prolećnog dela prvenstva Konak će imati priliku da napravi veliki korak ka višem rangu. Pred svojim navijačima ugostiće lidera na tabeli, koji je u prvom susretu slavio rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading