CILJ JE OPSTANAK U LIGI: Klub je odradio odličan posao u prelaznom roku!

Autor:

Sport

15.02.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se ekipa digne u gornji deo tabele!

CILJ JE OPSTANAK U LIGI: Klub je odradio odličan posao u prelaznom roku!

Foto: FK Orljane

Zeleni tepih u Orljanu

Kolektiv iz Orljana je za vreme pauze između dva dela prvenstva pretrpeo ogromne promene.

Republika

Za novog predsednika kluba izabran je Miloš Stamenković, njegov prvi saradnik postao je Marko Aleksić. Pored novih lica u upravi, stigao je i novi šef stručnog štaba, tu funkciju će u nastavku sezone obavljati Dragan Pejčić. Što se tiče igračkog kadra na našem portalu smo pisali o dolasku Aleksandra Kastratovića i Žuke Stankovića. Uprava kluba je do kraja transfer perioda dogovorila saradnju sa još pet igrača.

Dres Orljana obukli su Filip Alija (Tasković), Uroš Aleksić (OFK Sinđelić), Stefan i Slađan Stanković (Naša Krila Belotinac) i Boban Mitić koji je već bio član kluba, ali se sada vraća posle pauze. 

Ekipa je pod trenerskom palicom Pejčića već odigral dva prijateljska meča. Proteklog vikenda savladana je Svetlost iz Badnjevca sa 5:0, dok je u prvom susretu na gostovanju savladan tim iz Čečine sa 3:2.

U planu je odigravanje još pet prijateljskih utakmica. Već za vikend sa ekipom Mekiš, zatim Mladost Batušinac (19.2), sa selekcijom veterana iz kluba (25.2), Slogom iz Leskovca (26.2) i za kraj sa Zemljoradnikom iz Balajnca 5. marta.

Prolećni deo prvenstva ekipa otvara na gostovanju u Jelašnici sastavu Rudara. U prvom susretu ova dva tima nije bilo golova, a ni pobednika. 

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading