UPRAVA JE ODRADILA ODLIČAN POSAO: Budućnost ima spreman tim za velika dela!

Autor:

Sport

15.02.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je dodatno ojačala tim za prolećne bitke za viši rang.

UPRAVA JE ODRADILA ODLIČAN POSAO: Budućnost ima spreman tim za velika dela!

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Budućnost je krenula sa pripremama za nastavak sezone 28. januara. Uprava kluba je poručila navijačima da je kostur ekipe ostao na okupu, kao i da je dodatno ojačan proverenim snagama.

Republika

Za sada smo na našem portalu predstavili dolaske Stefana Gojkovića, Marka Ćosića i Milana Lukića. Do kraja prelaznog ruka u Dudovicu je stiglo još pet novih igrača. Dres Budućnosti razdužili su Stefan Savić i Petar Nedeljković (Radnički Rudovci), Nemanja Sandić i Vojin Spasojević (Napredak Jajčić), Nikola Jovanović (Napredak Medoševac), Goran Kardinović (Turbina) i Petar Milovanović.

Aleksandar Radovanović (27) četvrti je novajlija u redovima Budućnosti. Karijeru je započeo u Jedinstvu iz Uba, a nastupao je i za Brezovicu, Mladost (Cvetovac), Vrelo Sport i Strmovo (Lajkovac). Odlikuje ga izuzetna brzina, zna da iskoristi situacije koje mu se pružaju, može pokriti više pozicija u veznom redu. 

Uroš Stepanović (29) dolazi iz redova Šušnjara. Karijeri je počeo u Crvenoj zvezdi gde je prošao kompletnu omladinsku školu, zatim je igrao u Zemunu, Rakovici, Kolubari, Bačkoj, Novom Pazaru i Trajalu. Uroš može da pokrije više pozicija u veznom redu, ima odličan šut i prekid, kao i neverovatan osećaj za igru. 

Dragomir Nikolić (29) prošao je mlađe selekcije beogradskog Partizana, u seniroskoj karijeri igrao je za Teleoptik, Metalac (Gornji Milanovac), Napredak (Kruševac), Inđiju, Budućnost (Valjevo) i Strmovo iz kog stiže u Budućnosti. Gagi pokriva poziciju centralnog beka, reč je o igraču velikog kvaliteta koji će sigurno dosta doprineti borbi za viši rang. 

Marko Janković (34) pojačao je igrački kadar tima iz Dudovice. Reč je o veoma iskusnom fudbaleru, izuzetnih fizičkih predispozicija, oko koga se vrti igra svakog kluba za koji je igrao. Igra na poziciji centralnog veznog igrača, a u svojoj karijeri igrao je za BSK Borču, Radnički iz Obrenovca, Banat, Timok, Kolubaru, Loznicu, Mačvu (Šabac) i Budućnost iz Valjeva iz koje prelazi u Budućnost. 

Stefan Soldatović (30) je osmo, a ujedno i poslednje pojačanje Budućnosti ove zime. Reč je o zadnjem veznom igraču, sjajnih fizičkih karakteristika, odličnog pregleda igre i besprekorne odgovornosti. Karijeru je krenuo da gradi u mlađim kategorijama tima sa Marakane, kasnije je nastupao za Radnički (NBG), Brodarac, Budućnost (Valjevo), Jedinstvo (UB) i Divce gde je imao poslednji angažman. Stefan je bio već nekoliko prelaznih rokova želja uprave, i sada je napokon ostvarena saradnja. 

Iz kluba su povodom završenog prelaznog roka poručili:

- Bio je ovo jedan od najuspešniji prelaznih rokova u poslednje vreme. Menadžment kluba je vredno radio i na kraju uspeo da izdejstvuje dolaske većine igrača koje je želeo. Svi u klubu veruju da u nastavak šampionata ulizomo nikada jači i samo sa jednim ciljem, a to je osvajanje prvog mesta i ulazak u viši rang! Ovom prilikom celom kolektivu, stručnom štabu i prvotimcima želimo puno sreće, zdravlja, uspeha i dobrih igara u narednom šampionatu, a igračima koji su nas napustili poželimo puno uspeha u novim sredinama i privatnom životu.

Budućnost drugi deo sezone otvara na gostovanju ekipi Rojkovac. U prvom susretu ova dva tima slavio je tim iz Dudovice sa 4:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading