KRTINSKA RASTE NA SVIM POLJIMA: Reflektori su zasijali posle dugo godina, stigla su i prva pojačanja!

Autor:

Sport

29.01.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se uveliko na jačanju igračkog kadra.

KRTINSKA RASTE NA SVIM POLJIMA: Reflektori su zasijali posle dugo godina, stigla su i prva pojačanja!

Foto: FK Krtinska Obrenovac

Devetoplasirani tim Prve beogradske lige predstavio prve novajlije u svojim redovima.

Republika

Sastav Krtinske igrao je u promenjivoj formi jesenji deo sezone. Uspeli su sredinom prvog dela da naprave seriju od četiri meče bez poraza, i tada su upisali 10 bodova na svoju stranu. 

Pre par dana klub je sa oduševljenjem objavio da su uspeli da ispune svoju dugogodšnju želju. Zasijali su reflektori na pomoćnom terenu Krtinske. Ovaj potez će u mnogome pomoći svima koji su željni treniranja u letnjem periodu, kada u toku dana zbog temperatura nema uslova za to.

Igrački kadar je za sada ojačan sa tri nova imena. Gostiljac Ognjen (36), prvi je novajlija kojeg je klub predstavio. Ognjen dolazi iz redova Mladoti iz Donje Livadice, ima isksutva igranja i u Srpskoj ligi sa ekipama Žarkovo i Balkan. U karijeri je nosio i dres Slobode (Lipe), VGSK (Veliko Gradište), RSK (Rabrovo), Đerdap (Golubac), Osečinu, Brezovicu, Lokomotivu (Železnik), BSK (Batajnicu) i Milutinac iz Zemuna. Gostiljac je osvajač bronzane medelja ne Evropskom prevenstu amaterskih selekcija u Portugalu 2011. godine. Kraći deo karijere proveo je u Francuskoj.

Tihomirović Bojan (32) je kao i Ognjen igrač sa velikim iskustvom i u jačim rangovima takmičenja. U prethodnom periodu je nastupao za Lisović, a igrao je jop za Slobodu (Lipe), VGSK, Rudar (Kostolac), Đerdap (Golubac), Zvižd (Kučevo), Posavac Tišmu, Voždovac i Hajduk iz Beograda.

Trling pojačanja zatvara Marko Maksimović (23). Maksimović dolazi iz redova Borca (Lazarevac), pre toga nosio je dres Strelca iz Mislođina. Nastupao je i za 011, Budućnost (Zvečka), BASK TEK, Mladost (Cvetovac), Omladinac (Veliko polje), Radnički (Obrenovac) i Prvu Iskru iz Bariča.

Prolećni deo prvenstva Krtinska otvara na gostovanju Budućnosti (Zvečka). U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je bio 2:2.

BONUS VIDEO: 



 

 



 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading