TRANSFER BOMBA VOJVOĐANSKE LIGE: Bivši igrač Crvene Zvezde i reprezentativac svoje zemlje oblači dres Dunava!

Autor:

Sport

29.01.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji ima impozantan spisak klubova u kojima je nastupao.

TRANSFER BOMBA VOJVOĐANSKE LIGE: Bivši igrač Crvene Zvezde i reprezentativac svoje zemlje oblači dres Dunava!

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Roberts dok je nosio dres Zvezde

Posle deset sezona u srpskoligaškom društvu ekipa iz Starih Banovaca prošle godine krenula je takmičenje u Vojvođanskoj ligi Jug.

Republika

I ove godine su ostali u istom rangu, na zimsku pauzu otišli su sa 11. pozicije na tabeli. Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku ojačala je svoje redova sa dosta igrača. Dres Dunava zadužili su za sada Marko Nikolić, Veljko Petrović, Lazar Stokić, Nebojša Pavlović, Nikola Radosavljević, Bogdan Lukač, Milan Milanović, Nikola Zorić, Aleksa Dubajić, Miloš Stojaković, Vanja Marković, Đorđe Bežanović, Aleksa Romac i Milutin Miletić. 

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Obega Roberts u dresu Zvezde

Poslednji u nizu pojačanja je verovatno i ime o kojem će se pričati kada krene takmičarska sezona u Vojvođanskoj ligi. Omega Roberts (33) je najnovije pojačanje Dunava u zimskom prelaznom roku.

Roberts je u Srbiji nastupao za Crvenu Zvezdu, Smederevo, Novi Pazar i Donji Srem. Van granica naše zemlje bio je član Azala iz Azerbejžana. Nosio je i reprezentativni dres svoje zemlje, Liberije.

Dunav će na proleće izaći u potpuno izmenjenom sastavu. Veliki broj novajlija je stigao u Stare Banovce, očekuje se i odlazak nekoliko igrača. 

"Novi" Dunav drugi deo sezone počinje na gostovanju ekipi Radničkog iz Šida. U prvom susretu u Starim Banovcima rezultat je bio 2:1 za domaći sastav.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading