TRILING POJAČANJA ZA JOŠ BOLJE REZULTATE: U Zabrežju žele proboj ka gornjem delu tabele!

Autor:

Sport

13.02.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Zabrežja na polusezoni drži sredinu tabele.

TRILING POJAČANJA ZA JOŠ BOLJE REZULTATE: U Zabrežju žele proboj ka gornjem delu tabele!

Foto: FK Zabrežje

Pre dve sezone Zabrežje je moralo da se pomiri sa napuštanjem Prve beogradske lige (grupa B), jer im je pozicija koja osigurava opstanak izmakla za samo jedan bod. 

Republika

Odmah prošle takmičarske godine izboren je ekspresan povratak u rang u kojem se već duži niz sezona takmiče. Na zimsku pauzu sastav Zabrežja otišao je sa osme pozicije an tabeli koju drže sa 17 bodova. 

Uprava kluba u nedavno završenom prelaznom roku igrački kadar ojačala je sa tri nova imena. 

Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku je Miloš Dragojlović (33). Pouzdani univerzalac je već u dva navrata nastupao za Zabrežje, ovo će biti njegov treći mandat u ekipi. Svojim iskustvom i kvalitetom sigurno će dosta doprineti u predstojećem periodu. U karijeri je branio boje Save (Skela), Urovice i Paleža.

Drugi novajlija koji je predstavljen je Luka Vasić (24). Reč je o stamenom štoperu koji će pojačati dodatno bedem ispred gola. Dolazi iz redova Budućnosti (Zvečka), a u karijeri je nastupao i za Omladinac (Veliko polje) i Obrenovac 1905.

Triling predstavljenih pojačanja zatvara Đorđe Pejić (19). Đole je mlad i veoma talentovan igrač koji može da pokrije više pozicija u timu. Dolazi iz redova Jedinstva sa Uba, a u karijeri je nastupao za Prvu Iskru (Barič), 011, Radnički (Obrenovac), Omladinac (Veliko polje) i Obrenovac 1905.

Sastav Zabrežja drugi deo sezone počinje protiv lidera na tabeli. U prvom susretu sa ekipom Rušanj podelili su bodove, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading