JEDAN OD STANDARDNIJIH IGRAČA NAPUSTIO KOLONIJU: Kovačević će na novoj adresi biti pred novim izazovom u karijeri!

Autor:

Sport

11.02.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije ovog odlaska mnogi bi prelazni rok ocenili kao perfektan.

JEDAN OD STANDARDNIJIH IGRAČA NAPUSTIO KOLONIJU: Kovačević će na novoj adresi biti pred novim izazovom u karijeri!

Foto: FK Kolonija Jagodina

Došlo je vreme za promenu sredine

Uprava Kolonije je za vreme pauze između dva dela prvenstva odradila veliki posao što se tiče jačanja igračkog kadra. 

Republika

U poslednje tri sezone ekipa je dva puta izborila promociju u viši rang, a možda se to desi i ove godine. Na zimsku pauzu Kolonija je otišla sa drugog mesta na tabeli koje kroz baraž daje priliku za Pomoravsku okružnu ligu.

Na proleće će se voditi velika bitka, ekipa će pokušati da se izbori i za sam vrh tabele. Na tom putu priključili su se Nikola Džolić, Mateja Simić, Matija Jevremović, Miloš Zafirović i Igor Dimitrijević

Klub je danas objavom rastužio svoje pristalice. Na zvaničnom profilu potvrđeno je da je Blagota Kovačević (35) razdužio plavo-beli dres. Kovačević je po mnogima jedan od najvažnijih igrača u poslednje dve sezone. Kolonija je postala prepoznatljiva po njegovim ubacivanjima sa obe strane terena, posle kojih je u većini slučajeva usledila lopta u mreži protivnika. 

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Omladinac iz Bunara je sledeća adresa

Dres Kolonije Blagota je obukao u veoma teškim trenucima, tada je napravljena serija od tri poraza, ali se njegovim dolaskom, kao i još nekolicine igrača sve promenilo. Uspevao je Kovačević i pored angažmana na parketu u redovima Jagodine da stigne i na travnatu podlogu. 

U redovima drugoplasiranog sastava na tabeli svi su složni sa mišljenjem da je odlazak Kovačevića u redove Omladinca (Bunar) veliki minus za nastavak sezone. I pored njegovog odlaska zimski prelazni rok se može oceniti visokom ocenom, ali ipak ovo ostavlja neki gorak ukus među simpatizerima Kolonije. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

24.02.2023 07:03

Šteta sto ga jazavac Frenki i Maksa na celu sa novi članovima uprave zvanim govnarima nisu ispoštovali,momak prva lika