KRUŠEDOLCI SPREMNI DA SE "POBIJU" ZA VIŠI RANG: U nastavak sezone ulaze sa kvartetom pojačanja!

Autor:

Sport

12.02.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Krušedola se pred proleće gleda ka višem rangu.

KRUŠEDOLCI SPREMNI DA SE "POBIJU" ZA VIŠI RANG: U nastavak sezone ulaze sa kvartetom pojačanja!

Foto: FK Krušedol

Oćekuje ih borba za viši rang

Ekipa Krušedola se u poslednjih deset godina nalazila preteženo između opštinskog i međuopštinskog ranga. Poslednjih pet sezona takmiče se u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Istok).

Republika

Na kraju prošle sezone Krušedol se nalazio na trećoj poziciji. Ove zime dele drugo mesto na tabeli sa ekipom Kameni iz Ašanje sa po 28 bodova. Lider na tabeli, Polet, udaljen je šest bodova, dok je prvi pratilac, četvrtoplasirani ČSK Čortanovci u zaostatku od tri. 

Krušedol je proteklog vikenda počeo sa pripremama za nastavak sezone. Na prozivci se pojavilo 18 igrača sa kojima je šef struke Dejan Pejić započeo trening. Na zvaničnom prvom treningu održanom 5. februara viđena su i neka nova lica.

Redove drugoplasiranog sastava ojačali su Srđan Grublješić (Vojvodina Neradin), Vladimir Radaković (Titel), Miroslav Pavkov (Šajkaš Kovilj) i Miljan Radovanović (Sloga Maradik). Bilo je i manjih odlazaka, dres Krušedola razdužili su Đorđe Jovanović koji je otišao u Slogu iz Maradika i Aleksandar Hajnal koji je pristupio redovima Hajduka iz Beške.

Republika

Foto: FK Krušedol

Teren u Krušedolu

Uprava kluba isplanirala je i nekoliko prijateljskih utakmica. Danas će biti odigran susretu protiv ekipe Planinac Rivica. Za sedam dana protivnik će biti Borac (NS), 26. februara snaga će se odmeriti sa sastavom 27. Oktobar Šatrinci. Premijera pred početak prolećnog dela prvenstva je protiv tima Budisava, 5. marta.

Drugi deo sezone Krušedol počinje na svom terenu protiv ekipe Graničar. U prvom susretu u Obrežu, gostujući sastav je slavio minimalnim rezultatom. 

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading