BOMBA U HAJDUKU: Braća Petrović zajedno u nastavku sezone!

Autor:

Sport

29.01.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji drži ceo teren pod svojom kontrolom.

BOMBA U HAJDUKU: Braća Petrović zajedno u nastavku sezone!

Foto: FK Hajduk Šimanovci

Ekipa Hajduka je u sezoni 2016/2017 krenula takmičenje u Opštinskoj ligi Pećinci

Republika

Trenutno igraju svoju drugu godinu u Međuopštinskoj ligi Srem. Na zimsku pauzu sa učinkom 6-1-6 zauzeli su sedmo mesto na tabeli. Pozicija koja vodi u baraž za viši rang udaljena je devet bodova. 

Uprava kluba danas je posle dugih pregovora predstavila veliko pojačanje za nastavak takmičenja. 

Miloš Petrović - Švabica oblači dres Hajduka. Sa Petrovićem je klub dugo vremena pregovarao, posrednik ovog transfera bio je njegov brat Vladimir. On je u timu iz Šimanovaca već godinu dana, takođe je i zamenik kapitena. Popularni Švabica igra na sredini terena, može da odgovori zadacima u defanzivi i ofanzivi. Predstavlja igrača koji se sada popularno naziva "box to box", rado je viđen kod svakog trenera. Nastupao je za Budućnost (Dobanovci), Bežaniju, Sremac (Deč) i Lisović.

Republika

Foto: FK Hajduk Šimanovci

Švabica u duelu sa igračem TSC-a

Pre Petrovića u aktuelnom prelaznom roku stigao je i Marko Belić (32) koji je u prethodnom periodu nastupao za Jedinstvo iz Štitara. 

Hajduk prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Ljukovo. U prvom susretu u Šimanovcima rezultat je bio 3:0 za domaći sastav.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading