BARAĆ JE POSLEDNJI NOVAJLIJA: Sada je na novom treneru da uigra ekipu za nastavak sezone!

Autor:

Sport

17.02.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je sa njim zatvorila prelazni rok.

BARAĆ JE POSLEDNJI NOVAJLIJA: Sada je na novom treneru da uigra ekipu za nastavak sezone!

Foto: FK Sloboda Šašinci

Sloboda je sa tri poraza u poslednja tri kola GFL Sremska Mitrovica spala na petu poziciju na tabeli, gde je i provela zimsku pauzu.

Republika

Uprava kluba u pauzi između dva dela prvenstva aktivno je radila na jačanju igračkog kadra. Dres Slobode obukli su Dejan Milanović, Marko Zarić, Aleksandar Tomić, Darko Roksa, Nikola Novaković, Bojan Poznan i Nenad Mijalčić. Tada je iz kluba posle svih imena igrača objavljeno i da će poziciju trenera u predstojećem periodu zauzeti Pera Stojković - Rus.

Iako je tim iz Šašinaca navijačima rekao da je prelazni rok za njih završen, izgleda da nije bilo tako. Danas je obelodanjeno i osmo pojačanje, ovoga puta verovatno i stvarno poslednji dolazak u njihove redove.

Ognjen Barać (24) je najnovije pojačanje Slobode. Reč je o igraču koji pokriva bekovske pozicije, ali mu nisu strani zadaci i na krilu. Karijeru je počeo u omladincima Srema iz Sremske Mitrovice, a u seniroskom fudbalu nastupao je za ekipe Gorki (Glušci) i LSK iz Laćarka odakle i dolazi u Šašince.

Republika

Foto: FK Sloboda Šašinci

Ognjen Barać

Nema sumnje da će Sloboda u nastavku prvenstva igrati sa dosta izmenjenim sastavom. Uprkos porazima pred kraj prvog dela, ekipa se ozbiljno sprema da ugrozi sam vrh tabele i da proba da se izbori za plasman u viši rang.

Prolećni deo prvenstva sastav iz Šašinaca počinje na gostovanju u Šuljamu. U prvom susretu pred svojim navijačima Sloboda je savladala Napredak sa 4:1.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading