SLOBODA SE NE ŠALI: Stigao je i Novaković koji je ekspert za osvajanje prvog mesta!

Autor:

Sport

19.01.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Šašincima se sklapa tim za viši rang.

SLOBODA SE NE ŠALI: Stigao je i Novaković koji je ekspert za osvajanje prvog mesta!

Foto: FK Sloboda Šašinci

Zna Nikola kako se ide u viši rang

Sloboda je odlično startovala ove sezone, ali su rezultati pred kraj jesenjeg dela doveli do pogoršanja mesta na tabeli. Na zimsku pauzu su otišli sa deobe četvrte pozicije.

Republika

Na proleće se planira napad na viši rang, prvo mesto na tabeli je udaljeno šest bodova. Igrački kadar ojačan je za sada dolaskom Dejana Milanovića, Marka Zarića, Aleksandra Tomića i Darka Rokse. Peti novajlija u ovom prelaznom roku je Nikola Novaković (32).

Novaković dolazi iz ekipe Graničar (Grabovci) sa kojom se ove godine takmičio u Opštinskoj ligi Irig - Ruma. Igra na poziciji napadača i dolazi u Slobodu kako bi zajedno sa ostalim saigračima ostvario zacrtane ciljeve. Poznat je svima u fudbalskim krugovima na teritoriji srema. Nastupao je i za Partizan (Vitojevci), Jedinstvo (Platičevo), Polet (Nikinci), Hrtkovci, Mladost (Buđanovci), Sloven (Ruma), Mačva (Šabac), Šumar (Ogar) i Brestač.

Republika

Foto: FK Sloboda Šašinci

Navikao je Novaković na pehar

Iz kluba povodom dolaska Novakovića rekli su:

- Nadamo se da će svojim dolaskom u naše redove ostaviti dubok trag i pokazati u tandemu zajedno sa Roksom o kakvim igračima je reč. Takođe da napomenemo da je Nikola poslednje četiri godine ulazio u viši rang sa četiri različita tima, ako neko zna kako se to radi onda je to upravo ovaj čovek. 

Prvi meč u prolećnom delu Sloboda igra u Šuljamu. U prvom susretu Napredak je poražen na gostovanju rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading