POJAČANJA U NAPADU: Lider predstavio dvojicu novajlija koji imaju pregršt golova u nogama!

Autor:

Sport

18.01.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rušanj polako privršava posao u ovom prelaznom roku.

POJAČANJA U NAPADU: Lider predstavio dvojicu novajlija koji imaju pregršt golova u nogama!

Foto: FK Rušanj Beograd

Igrački kadar je spreman za viši rang

Posle osvajanja titule u Opštinskoj ligi Barajevo prošle godine, ove su na pragu ponavaljanja tog uspeha, ali u Prvoj beogradskoj ligi (grupa B).

Republika

Rušanj je na zimsku pauzu otišao sa deobe prve pozicije, 32 boda pored njih ima i sastav BSK 1926 iz Baćevca. Budućnost iz Duduvice drži treće mesto sa 30 bodova. Uprava kluba na proleće želi da nastavi sa dobrim igrama i da se bori za prvo mesto. U tim planovima ulaze ojačani za Marka Ilića i Lazara Vladisavljevića

Đukić Denis (35) treće je pojačanje lidera na tabeli. Denis igra na poziciji napadača i dolazi iz ekipe Barajevo u kojoj je proveo poslednjih godinu i po dana. Pre toga nosio je dres Posavine (Stubline), Budućnsti (Zvečka), Strelca (Mislođin), Borca (Ostružnica) i Prve Iskre iz Bariča.

Republika

Foto: FK Rušanj Beograd

Đukić Denis

Povodom njegovog angažovanja klub je izjavio:

- Nadač starog kova koji nam je potreban u nastavku sezone. S obzirom da je prolećni deo i odlučujući i nema popravnog tražili smo proverenog igrača. Imali smo problema sa realizacijom u prvom delu i falio nam je igrač kalibra kao što je on. Denis jednim potezom može da reši utakmicu, a za to je imao priliku dosta puno u svojoj bogatoj karijeri. Dosta bivšim klubova je svojim golovima dogurao do viših rangova. 

Petar Ugrica (24) je četvrti novajlija za Rušanj u ovom prelaznom roku. Ugrica je mlad i perspektivan igrač, snalazi se najbolje na poziciji krilnog napadača. Stiže iz ekipe 1. Maj (Ruma), a nosio je još i dres OFK Beograda, Sremčice, BSK-a (Borča) i Grafičara. Prošao je školu fudbala Čukaričkog, a za vreme omladinskih partija u Lokomotivi iz Železnika je redovno rešetao mrežu protivnika. Dok je nastupao za tim sa Karaburme u sezoni 2021/2022 na 31 nastupu zabeležio je 16 golova i tada je odneo priznanje najboljeg strelca srpskoligaškog društva.

Republika

Foto: FK Rušanj Beograd

Petar Ugrica

- Nadamo se da će nastaviti svoju golgetersku seriju i u našem klubu. Zajedno sa njim verujemo da možemo da ostvarimo istorijski uspeh i da se plasiramo u Beogradsku zonu - poručili su iz kluba po dolasku Ugrice u njihove redove. 

Prolećni deo prvenstva Rušanj otvara na gostovanju u Zabrežju. Prvi susret završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 


 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading