UNIVERZALNO POJAČANJE U ŠOPIĆU: Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji stigao u Šumadiju!

Autor:

Sport

14.01.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klubu misle i na budućnost.

UNIVERZALNO POJAČANJE U ŠOPIĆU: Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji stigao u Šumadiju!

Foto: FK Šumadija Šopić

Uprava Šumadije uveliko radi na jačanju igračkog kadra kako bi na proleće beležila što bolje rezultate.

Republika

Za sada u ovom prelaznom roku došao je Dušan Stojanović i Nikola Nedić. Šestoplasirani tim Prve beogradske lige (grupa B) od danas je jači za još jednog veoma iskusnog igrača.

Kolektiv Šumadije može da se pohvali da će u svojim redovima imati Nenada Rankovića (38). Ranković zauzima mesto između stativa i jedan je od najiskusnijih golmana u okrugu. Polusezonu proveo je u ekipi Napretka iz Medoševca sa kojom je na zimsku pauzu u Beogradskoj zoni otišao sa devetog mesta na tabeli. 

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Nenad Ranković

Pre Napretka, Nenad je karijeri najviše igrao za Kolubaru čiji je član bio dugi niz godina u drugoj ligi, nosio je i dres Turbine (Vreoci) i Borca (Lazarevac). Iz kluba su povodom angažovanje Rankovića izjavili:

- Veoma smo srećni i zadovoljni što ćemo imati Nenada u našem taboru. On pre svega dolazi u naš kolektiv kao trener golmana i ako bude nekad nepredviđenih okolnosti može da odgovori i zadacima na terenu. Svakako uz Ivana Jovanovića najbolji golman u Lazarevcu svih vremena. Čovek velikog iskustva, kao i golmanskih i ljudskih kvaliteta. 

Nastavak sezone Šumadija počinje pred svojom publikom protiv ekipe Radničkog. Prvi susret sa timom iz Rudovca završen je podelom bodova, rezultat je bio 0:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading