ZALOG ZA BUDUĆNOST: BAK doveo najperspektivnijeg mladog igrača u opštini!

Autor:

Sport

17.01.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Bele Crkve želi da obezbedi ekspresan povratak u viši rang.

ZALOG ZA BUDUĆNOST: BAK doveo najperspektivnijeg mladog igrača u opštini!

Foto: FK BAK Bela Crkva

Marić na promociji u novom klubu

Prošle sezone posle 30 odigranih mečeva u Vojvođanskoj ligi Istok, klub je morao da se pomiri sa selidbom u niži rang.

Republika

Takmičarsku 2022/2023 sastav BAK-a je krenuo u PFL-u Pančevo. Na zimsku pauzu idu sa deobe trećeg mesta na tabeli. Učinak 9-2-4 bio je dovoljan za 29 boda, drugoplasirani tim beži četiri, dok je lider na udaljenosti od šest bodova.

Prvo pojačanje za nastavak prvenstva je Marić Vuk (17). Marić je nastupao u mlađim kategorijama BAK-a, Banata i Karaša. Igra u veznom redu, krase ga dobra tehnika, šut i pregled igre. Najbolje se snalazi u ofanzivnim zadacima. On će svojim radom i igrama u omladinskom pogonu vrebati priliku za prvi tim. 

Predsednik Šupić za naš portal povodom aktivnosti u prelaznom roku rekao je:

- Doveli smo igrača koji važi za jednog od najperspektivnijih u opštini. Na njemu je da se svojim odnosom i radom pokaže i nametne treneru. Ovim potezom pokazali smo da nastavljamo u istom smeru, stvaramo i afirmišemo domaće igrace. U nastavku prelaznog roka dovešćemo još 2-3 igrača kako bi ojačali omladinski tim. Što se prvog tima tiče neće biti velikih promena.

Mladi Vuk Marić je takođe izneo svoja očekivanja o prelasku u BAK:

- Mislim da sam prešao u pravi klub. U BAK-u rade pravi ljudi i pre svega dobro momci. Došao sam da pojačam omladinsku ekipu i da sa njom izborim plasman u viši rang. Nadam se da ću igrama i zalaganjem dobiti i priliku trenera da se okušam u prvom timu. 

BAK prolećni deo prvenstva otvara 5. marta na gostovanju ekipi Dolovo. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je bio 2:2.

BONUS VIDEO: 



 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading