TRILING IZ NAPRETKA PREDSTAVLJEN: Ozrem već završio šest novih potpisa za proleće!

Autor:

Sport

12.01.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz uprave poručuju da ovo nije kraj dolascima.

TRILING IZ NAPRETKA PREDSTAVLJEN: Ozrem već završio šest novih potpisa za proleće!

Foto: FK Ozrem

Šestoplasirani tim Moravičke okružne lige (grupa Sever) će u dosta izmenjenom sastavu nastaviti takmičenje na proleće. 

Republika

Ozrem je u trenutnom prelaznom roku dosta aktivan. Igrački kadar za sada je ojačan dolaskom Stevana Bojovića, Vedrana Kubata i Nemanje Neškovića. Danas je klub potvrdio da je svlačionica jača za tri nova imena. 

Sva tri igrača dolaze iz Napretka (Svračkovci) koji je u istoj ligi na  zimsku pauzu otišao sa devetog mesta na tabeli. 

Jovan Urošić (22) može da odgovori zadacima u zadnjoj liniji, pre Napretka igrao je za Šumadiju i Takovo. Njegov brat Đorđe Urošević (26), takođe pokriva pozicije ispred svog gola, u karijeri je još igrao i za Metalac iz Gornjeg Milanovca. Treći novajlija  iz Svračkovca je Milan Bogdanović (28). Bogdanović je već bio član Ozrema u periodu od 2014. do 2017. godine, a pre toga je igrao za Takovo.

Republika

Foto: FK Ozrem

Triling pojačanja

Iz kluba su povodom novih novajlija u njihovim redovima izjavili:

- Ubrzanim tempom nastavljamo jačanje igračkog kadra. Munjevito smo reagovali i u naše redove uspeli smo da dovedemo po mnogima tri najbolja igračak Napretka. Triling pojačanja se najbolje snalazi u odbrambenoj liniji što je nama preko potrebno. Teren će biti jedino merilo na proleće, ali za sada možemo reći da smo odličnim igračima pojačali tim. Na proleće ćemo imati priliku da vidimo neki novi Ozrem. 

Prolećni deo prvenstva Ozrem počinje pred svojim navijačima protiv Rudara. U prvom susretu ove sezone u Bresnici rezultat je bio 4:1 za gostujući tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

BONUS VIDEO: 

 
 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading