SURČINCI POČINJU PRIPREME ZA PROLEĆE: Zakazano je i sedam prijateljskih mečeva!

Autor:

Sport

12.01.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakazan je datum početka priprema za nastavak sezone.

SURČINCI POČINJU PRIPREME ZA PROLEĆE: Zakazano je i sedam prijateljskih mečeva!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Surčinci igraju svoju šestu uzastopnu sezonu u Srpskoj ligi Beograd

Republika

Jedinstvo je do devetog kola bio na deobi trećeg mesta na tabeli, ali su ga dva vezana poraza udaljila od vodećih timova. Na zimsku pauzu sa učinkom 5-6-4 završili su na desetoj poziciji u ligi. 

Ekipa iz Surčina igra jako tvde utakmice, sa malim brojem golova što pokazuje i statistika. Mrežu protivnika tresli su u 11 situacija, dok je njihov golman vadio loptu iz gola samo devet puta. Manji broj golova primila je Zvezdara, koja je lider na tabeli, a tu je i Sinđelić sa takođe osam pogodaka u svojoj mreži.

Pripreme za nastavak prvenstva Jedinstvo će započeti 23. januara kada će trener Dejan Mitrović obaviti prozivku i prvi trening. Već sada se zna plan prijateljskih mečeva u pripremnom periodu. Tim iz Surčina će odigrati sedam utakmica do početka prolećnog dela sezone. Protivnici su Barajevo (4.2), Studentski grad (8.2), Milutinac (11.2), Sloboda Donji Tovarnik (15.2), Podunavac Belegiš (18.2), GSP Polet Dorćol (22.2). Generalnu probu imaće 25. februara protiv sastava Prvog Maja iz Rume. 

Prolećni deo prvenstva Jedinstvo startuje 5. marta na svom terenu protiv Borca. U prvom susretu u Lazarevcu domaćin je slavio rezultatom 1:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading