DVA PROVERENA POJAČANJA U RATINI: U nastavku prvenstva će igrački kadar biti dosta jači!

Autor:

Sport

12.01.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polet će na proleće izgledati drugačije.

DVA PROVERENA POJAČANJA U RATINI: U nastavku prvenstva će igrački kadar biti dosta jači!

Foto: FK Polet Ratina

Spremaju se za proleće u Ratini

Tim iz Ratine igra svoju petu vezanu sezonu u Šumadijsko raškoj zoni

Republika

Polusezonu sa učinkom 5-2-6 završili su na deobi pete pozicije na tabeli. Goč je ekipa koja takođe ima 17 bodova. Pred kraj kalendarske godine došlo je do promene na trenerskoj funkciji. Na proleće će igrački kadar Poleta voditi Mile Vuletić

Uprava kluba je za sada pored novog trenera obelodanila i dolazak dva nova igrača. Đorđe Andrić i njegov imenjak Filipović će nositi dres Poleta u nastavku sezone. Filipović (25) je dolazi iz ekipe Karađorđe, a pre toga je nastupao za Slogu iz Kraljeva. 

Đorđe Andrić (29) je kao i prvi novajlija poslednji put nastupao za Slogu. Andrić je upravo i ponikao u omladincima iz Kraljeva, a kasnije je igrao za BASK (Beograd), Radnički 1923 (Kragujevac), Slobodu (Užice) i Kolubaru. 

Povodom prvih pojačanja u igračkom kadru iz kluba su poručili:

- Dobili smo dva proverena igrača koji će svojim kvaliteta sigurno mnogo doprineti boljim igrama na proleće. Naravno tu je i angažovanje trenera Vuletića. U potrazi smo za još par afirmisanih i kvalitetnih pojačanja kako bi ispunili naše ciljeve za nastavak sezone. 

Prolećni deo sezone Polet počinje u Ratini protiv Mokre Gore. U prvom susretu u Zubinom Potoku rezultat je bio 2:1 za domaći sastav. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading