EKIPA POBEDE JAČA ZA MLADOG KRSTIĆA: Očekuju se dosta bolji rezultati na proleće!

Autor:

Sport

12.01.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlad i perspektivan igrač stigao je u Golobok.

EKIPA POBEDE JAČA ZA MLADOG KRSTIĆA: Očekuju se dosta bolji rezultati na proleće!

Foto: FK Pobeda Golobok

Ekipa Pobede trenutno igra svoju povratničku sezonu u Podunavskoj okružnoj ligi.

Republika

U takmičarskoj 2020/2021 su zbog lošeg plasmana na tabeli morali da se pomire sa silaskom u Jaseničku opštinsku ligu. Prošle sezone su ubedljivo bez poraza izborili ekspresan povratak.

Na zimsku pauzu ove godine otišli su sa učinkom 4-2-9 što je bilo dovoljno za 13. poziciju na tabeli. Svi se u klubu nadaju da će na proleće ostvariti bolje rezultate i da će pre svega osigurati opstanak u ligi. 

U tim planovima u nastavku sezone pomoći će im i Ilija Krstić (19), prvo zvanično pojačanje u Goloboku. Krstić dolazi iz ekipe Bratstva (Krnjača), a pre toga je nastupao i za PKB (Padinska Skela), Beograd (Karaburma) i Banju (Višnjička Banja). Može da odgovori zadacima na poziciji beka i krila, a velika prednost mu je što se služi sa obe noge. Takođe on ima i status bonus igrača zbog godina.

Pobedu su u prethodnom periodu pojačavali igrači koju su bili u ekipi Banje, sa kojima imaju jako dobra iskustva. Tu se pre svega izdvajaju Tomin, Jurković, Ninić, Milak...

Prolećni deo prvenstva tim iz Goloboka startuje na gostovanju u Donjoj Livadici. U prvom susretu tim Pobede slavio u veoma uzbudljivom meču rezultatom 5:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading