TREĆI NOVAJLIJA U NOVOM SADU: Mažić menja klub, ali ne i ligu!

Autor:

Sport

09.01.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novom Sadu žele nastavak serije odličnih rezultata.

TREĆI NOVAJLIJA U NOVOM SADU: Mažić menja klub, ali ne i ligu!

Foto: RFK Novi Sad 1921

RFK Novi Sad je nešto lošije započeo sezonu u Prvoj ligi Srbije. Prva pobeda ostvarena je tek u petom kolu prvenstva.

Republika

Posle 13 odigranih mečeva sastav sa Detelinare nalazio se na 14. poziciji na tabeli, ali je rezultatima u sledećih šest utakmica znatno popravio mesto u ligi. Na zimsku pauzu su otišli sa deobe pete pozicije i 28 bodova. 

U poslednjih šest mečeva jesenjeg dela sezone ubeležena su 15 boda, u tom pravcu žele svi u klubu da nastave i na proleće. Igrački kadar je već ojačan dolaskom Regana Obenga i Ljubiše Reljića. Dres Novog Sada na proleće za sada neće nositi Nemanja Vukmanović, Matija Gluščević i Kadir Pepić

Republika

Foto: RFK Novi Sad 1921

 

 

Danas je predstavljen i treći nojvalija u taboru Novosađanja, Ognjen Mažić (20) potpisao je ugovor do kraja sezone. Mažić igra na poziciji štopera i dolazi iz Vršca, sa svojim sada već bivšim saigračima u istoj ligi završio je polusezonu na osmoj poziciji. Ognjen je igrao u mlađim selekcijama Spartaka iz Subotice, odakle je otišao na pozajmicu u Bačku, kasnije se po povratku otisnuo u Vršac u kojem je proveo prvi deo seone.

Prolećni deo prvenstva ekipa iz Novog Sada otvara na gostovanju u Kruševcu. U prvom susretu ove sezone uspeli su da savladaju sastav Trajala rezultatom 2:1. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading