ŠUMADIJA SKLAPA ODLIČAN TIM: Nedić senior je ostavio veliki trag u klubu, sada je red da Nikola opravda prezime!

Autor:

Sport

08.01.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Šopiću žele što bolji plasman u prolećnom delu prvenstva.

ŠUMADIJA SKLAPA ODLIČAN TIM: Nedić senior je ostavio veliki trag u klubu, sada je red da Nikola opravda prezime!

Foto: FK Šumadija Šopić

Šumadija posle ispadanja iz Beogradske zone igra svoju drugu sezonu u Prvoj beogradskoj ligi.

Republika

Polusezonu završili su sa učinkom 6-1-6 što je bilo dovoljno za šestu poziciju na tabeli. Uprava kluba je već predstavila prvo pojačanje za ovaj prelazni rok. Dušan Stojanović je prvo novo ime u igračkom kadru, a od danas dres Šumadije zadužio je i Nikola Nedić (24). 

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Nikola Nedić

 

Nedić dolaze iz ekipe Zvezde (Konatice) sa kojom je završio polusezonu na prvom mestu u Opštinskoj ligi Obrenovac (grupa A). Nedić je bio velika želja uprave Šumadije već duži period, a sada su te kockice sklopile. Igra na poziciji veznog, u klubu se nadaju da će ostaviti veliki trag u zelenom dresu kao i njegov otac Nenad koji je po mnogima sigurno jedan od najboljih igrača koji je bio deo ekipe svih vremena. 

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Prijateljske provere pred početak polusezone

 

Nedić je pored tima iz Konatica igrao i za Šušnjar, Mladost (Cvetovac), Kolubaru i TEK Slogu. Klub iz Šopića je i obelodanio raspored pripremnih mečeva. Prvi je na programu 15. februara pred svojim navijačima protiv ekipe Burovo.

Šumadija prvi takmičarski meč ove godine igra protiv ekipe Radničkog iz Rudovca na svom terenu. Prvi susret ova dva tima završen je bez golova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading