PRVO POJAČANJE JE TU: U narednim danima se očekuju novi dolasci!

Autor:

Sport

08.01.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje ih težak drugi deo sezone.

PRVO POJAČANJE JE TU: U narednim danima se očekuju novi dolasci!

Foto: FK Parmenac

Grb kluba

Parmenac se posle ispadanja iz Zapadno Moravske zone suočava sa lošim periodom.

Republika

Polusezonu u Moravičkoj okružnoj ligi završili su na poslednjem mestu na tabeli sa svega tri osvojena boda. Bodovi saldo sa nule pomerili su u petom kolu kada su pred svojim navijačima savladali ekipu Gorušice rezultatom 3:2. 

Prva ekipa iznad nalazi se na četiri boda udaljenosti, u klubu rade na jačanju igračkog kadra kako bi uspeli u nastavku prvenstva da sačuvaju status u ligi. Prvi novajlija je od danas i zvanično Radovan Pavlović (21).

Republika

Foto: FK Parmenac

Radovan Pavlović

 

Pavlović dolazi iz ekipe Budućnost (Stančići). Sa svojim sada već bivšim saigračima polusezonu u Gradskoj ligi Čačak završio je na devetoj poziciji na tabeli. Radovan igra na poziciji krila i krasi ga velika brzina. 

Iz kluba su poručili da u narednim danima očekuju dolazak još nekolicine igrača. Parmenac prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv ekipe Čačak 94. U prvom susretu na gostovanju poraženi su devetoplasiranog tima na tabeli rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavlec magija

19.02.2023 23:37

Parma bas resila da ispadne izgleda :)