HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ NAKON MILJANINE HOSPITALIZACIJE: Otkriveno stanje učesnice Elite!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zašto je Miljana Kulić završila u Urgentnom centru!

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ NAKON MILJANINE HOSPITALIZACIJE: Otkriveno stanje učesnice Elite!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Miljana Kulić danas je hitno prebačena u Urgentni centar zbog nesnosnih bolova u stomaku. Kako saznaju domaći mediji, kontroverzna Nišlijka je trenutno podvrgnuta pregledu kod hirurga. Njena majka Marija nije bila upućena u to da se Miljana oseća loše, ali smatra da je reč o redovnoj kontroli kod hirurga koji je operisao Miljanu.

- Ne znam za to. Mislim, da je verovatno u pitanju kontrola kod hirutrga u Urgentnom centru koji je Miljanu operisao i koji bi trebalo da joj promeni dozu leka elikvis koji pije protiv tromboze. Ona ide na te kontrole na svakih par meseci, radi i ultra-zvuk. Mislim da više nema potrebe da pije taj lek, ali to ipak doktor mora da napiše - ispričala je Marija, prenosi Informer.

Republika

Foto: ST/Petar Divac, youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić prebačena u Urgentni centar

Marija je takođe primetila da Miljana u poslednje vreme slabo jede, te da čim unese malo više hrane odmah povrati. Prema njenim rečima, ovo je posledica smanjenog kapaciteta Miljaninog želuca nakon operacije, što zahteva prilagođavanje ishrane.

- To je normalno, sve što se unese preko količine koju smanjeni želudac može da primi izbaci se. Tako su mi objasnili - kaže Marija, te izražava zabrinutost zbog Miljaninog konzumiranja gaziranih i energetskih pića:

- Ona tamo i nema šta drugo da pije, jer ona vodu ne voli i pije je na silu.

Podsećanja radi, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Miljana Kulić, danas je hitno prebačena u Urgentni centar zbog nesnosnih bolova u stomaku. Prema informacijama koje su dostupne, Miljana je odmah upućena na pregled kod hirurga kako bi se utvrdio uzrok njenih tegoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading