POVRATNIK U REDOVE LIDERA IZ VARVARINA: Veselin novo-staro lice u dresu Temnića!

Autor:

Sport

08.01.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija u Varvarinu.

POVRATNIK U REDOVE LIDERA IZ VARVARINA: Veselin novo-staro lice u dresu Temnića!

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Temnić je sezonu 2017/2018 započeo u Prvoj ligi Srbije, ali iz iste ispao odmah po ulasku. Kasnije je napustio i srpskoligaški i zonski rang takmičenja. Prošle godine takmičenje su počeli u Prvoj Rasinskoj okružnoj ligi i završili su na kraju na trećoj poziciji.

Republika

Drugu sezonu u okružnom rangu Temnić igra perfektno. Na zimsku pauzu otišli su sa prvog mesta na tabeli i učinkom 16-1-0. Prvi pratilac i jedini tim koji je uspeo da "otkine" bod Varvarincima je Sloga iz Ćićevca koja ima osam bodova manje. 

Temnić je posle nerešenog rezultat na gostovanju Slogi napravio seriju od 15 pobeda. Još jedan impresivan podatak je da su skoro svi protivnici savladani sa dva i više gola razlike. Jedini susret koji je završen minimalnom prednošću bio je protiv ekipe Polet 57. 

Republika

Foto: FK Temnić 1924 Varvarin

Veselin Veljković

 

Uprava kluba odlučila je da osveži već sada odličan igrački kadar dolaskom Veselina Veljkovića (21). Veljković je već nosio dres Temnića kada je ekipa nastupala u Srpskoj ligi, sada se vraća da osigura zajedno sa saigračima ulazak u Zonu. Veselin je do sada nastupao za ekipe Dvorane, Knez Lazar, Trajal, Zdravinje i Bošnjane.

Temnić prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Parunovac. Prvi susret ova dva tima odigran u Varvarinu završen je pobedom domaćina rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading