MAJSTOROVIĆI POSLE SREMCA ZAJEDNO I U NAPRETKU: Tim iz Žarkovca predstavio i drugog novajliju!

Autor:

Sport

11.01.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak veruje da može dosta bolje da zaigra na proleće.

MAJSTOROVIĆI POSLE SREMCA ZAJEDNO I U NAPRETKU: Tim iz Žarkovca predstavio i drugog novajliju!

Foto: Privatna arhiva/Majstorović

Tim iz Žarkovca igra svoju četvrtu vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Istok). 

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa 16 bodova što je bilo dovoljno za deveto mesto na tabeli. Imajući u vidu da su do sada završavali uvek u gornjem domu, trenutno stanje ne zadovoljava nikoga u klubu. 

Igrački kadar do sada je ojačan dolaskom Petra Majstorovića, a od danas će sa njim svlačionicu deliti i njegov brat Mladen (25). 

Mladen, kao i njegov brat dolazi iz ekipe Sremca sa kojim su u Sremskoj ligi na zimsku pauzu otišli sa sedmog mesta na tabeli. Mlađi Majstorović je do sada nastupao i za Kupinovo, 13. maj Zemun, Slobodu Donji Tovarnik i Napredak Popinci. Može da odgovori zadacima na više pozicija, a najbolje se snalazi na sredini u odbrambenoj liniji.

Mladen je za naš portal po pitanju prelaska u Napredak izjavio:

- Prvenstveno sam čuo utiske od brata koji je takođe u ovom prelaznom roku zadužio njihov dres. Rekao mi je da je dobra atmosfera i da je priča drugarska što je meni najbitnije. Ambicije su mi da se što bolje spremim za nastavak prvenstva imajući u vidu da izlazim iz teže povrede. Nadam se da ću uspeti da pomognem ekipi da napravimo što bolje rezultate. Od mene mogu da očekuju da ću na svakom meču dati sve od tebe i da ću se uvek boriti za tim. 

Napredak na startu drugog dela sezone igra sa Rudarom. U prvom susretu poraženi su od ekipe iz Vrdnika rezultatom 4:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading