TRANSFER BOMBA U RUŠNJU: Vladisavljević će na proleće biti ogromno pojačanje!

Autor:

Sport

29.12.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba ozbiljno radi na jačanju igračkog kadra.

TRANSFER BOMBA U RUŠNJU: Vladisavljević će na proleće biti ogromno pojačanje!

Foto: FK Rušanj Beograd

Posle ispadanja iz Prve beogradske lige (grupa B), Rušanj je proveo tri sezone u Opštinskoj ligi Barajevo. Prošle godine prvom pozicijom osigurali su povratak u viši rang. 

Republika

Polusezonu za pamećene ekipa je završila na deobi prve pozicije sa timom BSK-a (Baćevac). Učinak 10-2-1 je stvarno impresivan za povratnika u ovaj rang takmičenja. Još jedan podatak za divljenje je broj primljenih golova. Golman Rušnja savladan je samo tri puta na 13 mečeva. 

Uprava kluba je već predstavila jedno pojačanje. Prvi novajlija u igračkom kadru bio je Marko Ilić, a od danas dres Rušnja u predstojećem periodu nosiće Lazar Vladisavljević (30).

Republika

Foto: FK Rušanj

Vladisavljević u dresu Budućnosti

 

Vladisavljević je igrač sa velikim iskustvom, dolazi iz ekipe Donji Srem 2015 sa kojom se takmičio u Vojvođanskoj ligi Jug. Polusezonu je sa svojim sada već bivšim saigračima završio na 10. poziciji na tabeli. 

Ponikao je u ekipi Zmaj iz Beograda, a kasnije je nastupao za Zemun, Milutinac, Jedinstvo (Stara Pazova), Lokomotivu, Bežaniju, Budućnost i Mačvu iz Šapca. Lideru na tabeli će veoma značiti u nastavku bitke za plasman u Beogradsku zonu.

Rušanj nastavak prvenstva počinje na gostovanju ekipi Zabrežje. U prvom duelu ova dva tima rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading