PREDSTAVLJEN PRVI NOVAJLIJA: Ilić iz Strelca prešao u Rušanj!

Autor:

Sport

08.12.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rušanj ozvaničio prvo pojačanje za početak zimskog prelaznog roka.

PREDSTAVLJEN PRVI NOVAJLIJA: Ilić iz Strelca prešao u Rušanj!

Foto: FK Rušanj Beograd

Prošlogodišnji član Opštinske lige Barajevo je u svojoj povratničkog sezoni u Prvu Beogradsku ligu odneo titulu jesenjeg prvaka. Prvo mesto dele sa ekipom BSK 1926, ali zbog bolje gol razlike Rušanj je dobio prednost da bude prvi na tabeli.

Republika

Rušanj je seriju dobrih rezultata iz nižeg ranga nastavio i u višem. Ekipa je u ovoj sezoni upisala samo jedan poraz, na gostovanju u Dudovici  su ostali bez bodova, rezultat je bio 1:0. Najbolja odbrana u ligi stanuje u Rušnju, lopta u njihovom golu završila je samo tri puta u ovoj polusezoni.

Republika

Foto: FK Rušanj Beograd

Marko Ilić Ilke

 

Prvo pojačanje za nastavak bitke za viši rang je Marko Ilić. Ilić dolazi iz redova Strelca iz Mislođina u kojem je nastupao u prethodnoj polusezoni. Sa svojim bivšim timom zauzeo je četvrtu poziciju Prve Beogradske lige (grupa B). Utakmica između svog bivšeg i novog kluba u jesenjem delu prvenstva završena je pobedom Rušnja rezultatom 2:0.

Rušanj prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Zabrežje sa kojom je u prvom meču ove takmičarske godine podelio bodove, rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading