PRVI POTPIS U PODRINJU: Dete Srema za jači vezni red!

Autor:

Sport

07.12.2022

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Mačvanske Mitrovice krenuo je sa jačanjem igračkog kadra za nastavak takmičenja na proleće.

PRVI POTPIS U PODRINJU: Dete Srema za jači vezni red!

Foto: facebook.com/FK Podrinje

Stadion FK Podrinja

Ekipa Podrinja je u sezoni 2017/2018 uspela da izbori plasman u Vojvođansku ligu Jug u kojoj je provela tri potpuno različite sezone. U debitantskoj je završila na četvrtoj poziciji, sledeće godine je plasman u Srpsku ligu Vojvodina izmakao za samo dva boda.

Republika

Kada su mnogi očekivali da u 2021. godini ekipa napravi korak dalje i da se bori za sam vrh, dešava se skroz suprotno. Sa 16. pozicije Podrinje gubi status zonaša i vraća se u Sremsku ligu gde se i trenutno nalazi. Učinak 7-1-7 dovoljan je za sredini tabele. Početak sezone nije bio baš dobar, ali kako je ona odmicala tako su rezultati bili sve bolji.

Uprava kluba je dobro analizirala igrački kadar i pronašala je mesta na kojim je potrebno unaprediti tim. Prvo pojačanje u ovom prelaznom roku je Nemanja Trnić. Dvadesettrogodišnji cetralni vezni svoje prve fudbalske korake napravio je u Sremu. Posle prolaska svih kategorija čuvene Sremove škole dolazi u Manđeloš. Upravo iz Fruškogorca dolazi u tim iz Mačvanske Mitrovice.

Foto: facebook.com/FK Podrinje

Nemanja Trnić

Poslednji meč pred zimsku pauzu Trnić je odigrao upravo protiv svog novog kluba. Uprava Podrinja je imala priliku da ga vidi na delu, i izgleda da je svojom igrom zadovoljio kriterijume za transfer. Na startu prolećnog dela prvenstva u Mačvansku Mitrovicu stiže ekipa iz Popinca.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading